Simona Ionescu / Redactor Șef

Rusoaica Daria Radionova, în timp de război: „Lumea e rea și invidioasă!”

Rusoaica Daria Radionova, în timp de război: „Lumea e rea și invidioasă!”
Țara arde și baba se piaptănă, e o zicală din popor care se transpune în atitudinea fostei iubite a lui Alex Bodi. Devenintă vedetă în Marea Britanie, dar și pe plaiurile românești, prin prisma relațiilor ei amoroare cu diverși bărbați bogați, Daria Radionova revine în centrul atenției cu „drama ei”.

Anul trecut, după ce s-a despărțit de controversatul afacerist din Mediaș, Alex Bodi – cercetat penal într-un trafic de proxenetism -, Daria s-a cuplat cu un artist de origine arabă. La doar două luni de la începutul relației lor, artistul Pooyan Mokhtari avea conturile mai goale cu câteva sute de mii de euro, cheltuite pe cadouri pentru frumoasa rusoaica, dar și o promisiune din partea ei că îl va lua de bărbat.

Pooyan a cerut-o în căsătorie cu un superb inel de diamant.

Săptămâinle au trecut și Daria s-a răzgândit, așa cum a făcut și în relațiile anterioare. A plecat cu tot cadouri, cu inel și speranțele arabului, spunând că și-a dat seama că între ei există o diferență de cultură prea mare.

După despărțire, la scurt timp, Daria și-a bolidul – un Lamborghini încrustat în cristale, făcut praf. Mașina sport era parcată pe o stradă londoneză, foarte aglomerată, însă nu a existat niciun martor. Rusoaica nu a aflat nici până azi cine i-a distrus bunul, deși poza cu Lambo a ajuns în presă. Primele informații din cadrul anchetei arătau că mașina ar fi fost avariată de un șofer neatent. Însă ulterior s-a spus că a fost vandalizată. Apropiați ai Dariei au susținut că blonda își suspectează fostul iubit arab de un gest de răzbunare și, în consecință, ar fi căzut de acord cu fostul iubit român, Alex Bodi, să se recupleze de ochii lumii. Protecția lui Bodi a fost eficientă, Daria fiind ferită de alte incidente urâte în acest posibil război pornit din dragoste.

Lamborghini & război

Apropo de război, astăzi, când lumea se confruntă cu nenorocirile petrecute în atacul Rusiei asupra Ucrainei, Daria a avut și ea un mesaj de pace:

„Iubita mea (n. mașina) 😣💔! A trecut ceva timp de când nu am mai văzut-o. S-a întâmplat în noiembrie… Mașina asta a însemnat mult pentru mine. A fost mai mult decât o simplă mașină… Poate că majoritatea oamenilor nu mă vor înțelege, dar dacă fac ceva, pun suflet și inimă…
Nu pot să explic ce am simțit când am văzut-o așa 💔 literalmente mi s-a rupt inima în bucăți… partea cea mai dezgustătoare este că oamenii care treceau pe acolo, arătau cu degetul spre mașină și râdeau. Cum este posibil așa ceva? De ce oamenii sunt atât de cruzi?

De ce oamenii se bucură pentru pierderea altcuiva? Eu stăteam acolo, plină de durere și lacrimi, și oamenii râdeau…💔

Până acum nu știu cine a făcut asta. Cine e cel care nu are nicio rușine și nici inimă să spună că a stricat ceva într-un mod atât de dezgustător!!!! Și de ce? Pentru ce? 😣 Singurul lucru pe care îl știu este: Karma nu doarme niciodată 🙏🏼🙌🏻 Persoana care a făcut asta va plăti pentru asta, mai devreme sau mai târziu.
O lume crudă… Sincer, nu știu cum pot trăi așa niște oameni răi. Lumea ar fi mult mai bună dacă oamenii ar avea mai puțină ură și gelozie în inimile lor. În loc să urască și să intimideze pe cineva, mai bine să petreacă acest timp pentru a se educa, a face bani, a se îmbunătăți, a învăța ceva nou, a face ceva pozitiv și benefic.

Uitați-vă la situația actuală… există război în secolul 21! Ce naiba, dacă am avea inimile puțin mai pure..un pic mai multă iubire… Lumea ar fi altfel și ar fi un loc atât de frumos de trăit 🙏🏼❤️ Dar acest lucru este posibil, totul depinde de noi și de mentalitatea noastră.
Am petrecut mult timp urmărind & citind știri, încercând să înțeleg de ce se întâmplă asta. Aș vrea să-mi păstrez părerea pentru mine. Nu vreau să creez discuții politice pe pagina mea”, a transmis Daria Radionova.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre