Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a însurat Dorian Popa? Provocarea e aruncată de el

S-a însurat Dorian Popa? Provocarea e aruncată de el
E unul dintre cei mai simpatici și mai urmăriți influenceri de la noi și a împlinit pe 7 august vârsta de 33 de ani. Cum a sărbătorit artistul.

Cu zece ani în urmă s-a făcut cunoscut cu trupa Lala Band, acum e pe val. Ce a făcut Dorian Popa de ziua de naștere. Surprize pentru fani.

S-a însurat Dorian Popa? Provocarea e aruncată de el

Se spune că nu e nimeni mai bun ca Dorian Popa în ceea ce privește mediul online. Asta pentru că artistul a rupt Internetul în două și are peste 2,3 milioane de urmăritori pe Instagram și peste 2 milioane de subscribers pe Youtube. Adevărul este că are și cu ce să se laude.  Cântărețul s-a fotografiat alături de o mașină superbă, e vorba de un Rolls Royce Phantom VIII, care aparține unui bun prieten.

Iar într-o altă fotografie apare împreună cu o mașină portocalie, un vis pentru alți colegi, care e a lui. Sursele spun că o astfel de mașină ajunge chiar la suma de 100.000 de euro. „Este vorba de un GLE 53 AMG Special Edition, pe care mi-am cumpărat-o singur”, ne-a povestit Dorian Popa, în exclusivitate.

Cadou de 55.000 de euro

Desigur, toată lumea se aștepta ca de ziua de naștere, Dorian să mai facă o achiziție pe patru roți. N-a fost deloc așa, el optând pentru un ceas. Ce-i drept, de 55.000 de euro. „Mi-am comandat un Rolex Sky Dweller Full Gold, de 55.000 de euro, care sper să ajungă miercuri. Și am mai primit muuultă iubire și susținere de la soția mea, alături de care le-am reușit pe toate”, a declarat Dorian Popa, în exclusivitate pentru click. Să se fi căsătorit oare artistul în secret? Nu a făcut precizări, dar e clar că Bebe a căpătat statutul de soție în inima și mintea lui Dorian.

Îi e frică să devină tată

O întrebare care e pe buzele tuturor este cea legată de moștenitorii lui Dorian. De ce nu face copii cu aleasa inimii sale? Cântărețul a explicat acest lucru cu ceva timp în urmă, invitat în podcastul lui Cătălin Măruță. „Pur și simplu, mi-e frică să devin tată, mi-e frică de ziua de mâine.

Mi-e teamă de eșec. S-a spus că nu fac copii pentru că iau steroizi. Iau niște suplimente nutritive, astea îți încarcă organismul, ficatul. Nu e ok să fac un copil acum, dar asta nu înseamnă că nu pot procrea. Nu sunt impotent din cauza steroizilor. Trebuie să fii foarte atent când iei decizia să faci un copil. Pot să procreez și mâine, dar nu vreau”, a afirmat Dorian Popa.

Sursă foto: instagram, click

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre