Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a mărit familia Biancăi Drăgușanu. Iată cine e noul membru și ce preocupări are

S-a mărit familia Biancăi Drăgușanu. Iată cine e noul membru și ce preocupări are
Moș Crăciun a venit mai repede la fetița Biancăi Drăgușanu, iar micuța a fost în extaz atunci când a văzut ce cadou i-a făcut.

Pentru că e mare iubitoare de animale, Bianca i-a făcu un cadou extraordinar fetiței sale. „Nu, nu am un tort. Hai la brad. Pune-te pe scăunel. Ești pregătită? Să punem scăunelul mai aproape de brad, trage și scăunelul tău. Să numărăm… 1,2, 3 și…”, i-a spus vedeta Sofiei.

Într-o cutie roșie, frumos ambalată, cea mică a descoperit un cățel pufos și alb ca laptele, iar reacția acesteia a fost fabuloasă. Bucuroasă a fost și mămica, care l-a chemat pe mai marele Chanel pentru a-i face prezentările, iar scenele de familie sunt pur și simplu savuroase.

Crăciun în familie

Ca în fiecare an, Sofia va fi fericită pentru că va primi cadou și de la Victor Slav, alături de care va sta în ziua de Crăciun. Fostul prezentator ține mereu ca sărbătoarea Nașterii Domnului să se petreacă în familie, alături de cei dragi.  „De sărbători, eu mereu fac Crăciunul în familie, asta se va întâmpla și anul acesta.

Mă ocup de cele două afaceri cu parfumurile și brățările și mai avem și un site de cosmetice, e o perioadă propice acum de sărbători. Sărbătoarea Crăciunului mă va găsi acasă, în familie.

„Ne înțelegem exact atunci în momentul respectiv dacă în prima zi de Crăciun stă la mamă sau o iau eu și în a doua zi”

Revelionul nu știu unde o să-l fac, nu am știut niciodată unde fac revelionul. Clar Crăciunul o să-l fac și cu Sofia, pentru că așa am făcut întotdeauna, nu știu, ne înțelegem exact atunci în momentul respectiv dacă în prima zi de Crăciun stă la mamă sau o iau eu și în a doua zi, dar întotdeauna am făcut Crăciunul cu cea mică”, a declarat Victor Slav, conform Unica.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre