Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a retras Mihaela Rădulescu din showbiz? Zvonurile sunt dintre cele mai neplăcute pentru fani

S-a retras Mihaela Rădulescu din showbiz? Zvonurile sunt dintre cele mai neplăcute pentru fani
La 53 de ani, Mihaela Rădulescu le poate clasă oricând doamnelor și domnișoarelor. Se vede că relația cu Felix Baumgartner o face fericită.

3 august a fost o zi cu totul și cu totul specială, a împlinit 53 de ani. Mihaela Rădulescu a fost sărbătorită de Felix așa cum merită: ca o regină. Totodată, surprizele nu au apărut doar de ziua ei.

Mihaela Rădulescu se întoarce la masa juriului. Unde va fi văzută sexy-prezentatoarea

Mihaela Rădulescu se pregătește să se reîntoarcă pe sticlă. Sursele spun se va instala din nou la masa juriului emisiunii emisiunii concurs „Românii au talent” de la PRO TV, pentru care filmările vor începe cât de curând.

Până atunci însă, Mihaela și-a reîncărcat bateriile cu o minivacanță chiar de ziua ei de naștere. Vedeta și Felix vor împlini în această toamnă și nouă ani de relație, așa că acest concediu a fost mai mult ca binevenit. „Trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața mea cu iubita mea, Mihaela Rădulescu Schwartzenberg, aici la Saintes Marie de la Mer”, a scris Felix Baumgartner acum câteva zile, pe pagina sa de Instagram.

Mihaela a cedat în fața înghețatei

Chiar dacă are o siluetă ca trasă prin inel, Mihaela n-a putut rezista acum tentației, așa că s-a răcorit cu cea mai minunată înghețată. În plus, ea a făcut și kite, un sport nautic pe care îl adoră, așa că nu are nici o șansă să pună pe burtică nici un kilogram. Cât privește trucurile care o ajută să rămână proaspătă, Mihaela a spus că apelează la ajutorul unui produs fantastic: aloe vera.

„Ador aloe vera în diverse combinații, cu ulei de cocos, cu ulei de măsline „

„Eu sunt mare fan aloe vera. La noi acolo, în Monaco, se găsesc la alimentară frunze de aloe vera mari și recunosc cinstit că de ani buni este singura cremă de față pe care o mai folosesc. Ador aloe vera în diverse combinații, cu ulei de cocos, cu ulei de măsline.

O folosesc ca și cremă, mască, o pun și în cap. Mie îmi face bine, acum nu știu dacă e o rețetă universală, dar pentru mine funcționează minunat. Nu am mai povestit asta nimănui, iată că e un secret. (…) Cea mai bună dietă e aia în care ești fericit, mănânci ce-ți place, te simți bine, iubești dacă îți dau mâna și soarta și… atât. Eu nu mă abțin de la nimic. Mănânc mult mai des și mai puțin, asta e singura formă de disciplină alimentară”, a spus Mihaela, potrivit Viva.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre