Felix Baumgartner, declarație năucitoare. O include și pe Mihaela Rădulescu – Exclusiv

Felix Baumgartner, declarație năucitoare. O include și pe Mihaela Rădulescu – Exclusiv
Povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu și sportivul extrem Felix Baumgartner atinge noi puncte sensibile. Cei doi au plecat departe.

Zilele acestea, Mihaela Rădulescu și iubitul ei, Felix Baumgartner au plecat într-o nouă escapadă, de data aceasta la bordul unei ambarcațiuni. În timp ce românca nu oferă detalii despre excursie, austriacul e cel care arată cum își răsfață iubita pe mare, la bordul unei ambarcațiuni. Ea îl filmează, în timp ce bărbatul care a sărit în stratosferă jubilează de bucurie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FELIX BAUMGARTNER (@therealfelixbaumgartner)

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner nu vor să se căsătorească

Chiar dacă au vârste apropiate, peste 50 de ani, și chiar dacă sunt împreună de aproape zece ani, Mihaelei și lui Felix le este foarte bine așa și nu vor să facă pasul cel mare și să se căsătorească. Există și un motiv: Mihaeala nu vrea să mai sufere în amor. “Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă.

E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a spus aceasta cu ceva timp în urmă, la emisiunea Vorbește lumea.

Ce spune Felix Baumgartner despre fericire

Real vorbind, nici nu ar avea nimic în plus, în afara unui act, dacă s-ar „lua”, legal, cu Felix. Acesta pur și simplu o copleșește cu declarații de dragoste și le și barată urmăritorilor lui de pe rețelele sociale cât de pasional se raportează la aleasa lui.

În ultimul clip postat, Felix Baumgartner are un mesaj aparte pentru toți cei care îl urmăresc. „Cea mai mare minciună care ni se spune este: Găsiți pe cineva care să vă facă fericiți. Nu credeți în asemenea rahaturi! Faceți-vă singuri fericiți. Apoi găsiți pe cineva care se adaugă la asta!”, a „decretat” Felix Baumgartner, alături de imagini cu iubita sa Mihaela Rădulescu.