Simona Ionescu / Redactor Șef

Să vedem dacă scapă și de data asta! Omul de afaceri e acuzat de 31 de infracțiuni

Să vedem dacă scapă și de data asta! Omul de afaceri e acuzat de 31 de infracțiuni
Era adolescent când și-a etalat bogăția și a alimentat presa cu numeroase boroboațe. Nu a luat nici Bac-ul, dar nici că i-a păsat. Acum este acuzat de 31 de infracțiuni. Să vedem dacă scapă și de data asta!

A fost foarte bogat de când s-a născut. A făcut tot felul de aroganțe, a arătat flota de mașini și motociclete. El se desfată prin Elveția, fumează trabuc și se pozează la biroul lui de om de afaceri. A fost trimis în judecată pentru 31 de infracțiuni.

Omul de afaceri e acuzat de 31 de infracțiuni

Victoraș Micula (25 de ani), fiul magnatului Viorel Micula, este ”campion” la capitolul infracțiuni. Acesta a fost trimis în judecată pentru 31 de infracțiuni, scrie evz.ro.

Omul de afaceri bihorean Victor Micula, fiul magnatului Viorel Micula, a fost trimis în judecată. Este acuzat de 31 de infracţiuni privind nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, a informat joi, 15 aprilie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea au cerut Judecătoriei Oradea arestarea preventivă pentru 30 de zile a omului de afaceri Victor Micula pentru aceste infracţiuni, în acelaşi dosar fiind trimişi în judecată şi doi prieteni ai săi.

„În sarcina domnului Victor Micula, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea au reţinut că acesta ar fi săvârşit un număr de 18 infracţiuni de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, în decursul anului 2019, în sensul că acesta a achiziţionat prin persoană interpusă arme letale, muniţie letală pe care le-a şi manevrat şi folosit, acesta nedeţinând niciun permis de port-armă sau autorizaţie în acest sens.

Victoraș Micula (25 de ani), fiul magnatului Viorel Micula, ste om de afaceri de câțiva ani

Mai este acuzat şi la instigare la fals

El mai este acuzat şi la instigare la fals sub semnătură privată – 13 infracţiuni la număr. El l-a determinat pe un prieten de-al său, inculpat în dosar, să înscrie în fals că acesta a cumpărat pe numele lui respectivele arme, când de fapt beneficiarul acestora ar fi fost domnul Victor Micula”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, procurorul Marius Pop Blaga.

În acelaşi dosar au fost trimişi în judecată şi doi prieteni de-ai lui Victor Micula, unul prin intermediul căruia ar fi cumpărat armele de vânătoare, iar celălalt, acuzat că ar fi depus mărturie mincinoasă în dosar, în favoarea lui Victor Micula.

În cauză, judecătorii au fixat termen de cameră preliminară pentru data de 23 aprilie.

Omul de afaceri bihorean Victor Micula, fiul magnatului Viorel Micula, a fost trimis în judecată. Este acuzat de 31 de infracţiuni

Victoraș Micula a scăpat de arest în alt dosar

Anul trecut, pe 19 decembrie, Victor Micula a fost trimis în judecată în dosarul în care procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor îl acuză că a accesat ilegal baze de date ale Ministerului de Interne.

Mai mult, a participat la o percheziţie cu cagulă şi geacă de poliţist. Scandalul a  fost atât de mare, încât Victor Micula și patru subofiţeri de la Poliţia municipiului Oradea, au fost trimişi în faţa instanţei.

Tribunalul Bihor a respins, marţi, 26 ianuarie, propunerea de arestare în lipsă formulată de procurori pe numele lui Victor Micula în acest dosar.

Cine este Victoraș Micula

Victoraș Micula (25 de ani) și are cetățenie suedeză și română. Este fiul unui cunoscut om de afaceri din România, Viorel Micula.

Acesta, împreună cu fratele său, Micula Ioan, dețin grupul de firme Transilvania General Import Export, European Drinks, European Food și Scandic Distiliries.

Sursa: evz.ro


Victoraș Micula își râde în barbă. A scăpat de arest

Fițe de bogătan. Ce trăsnaie a mai făcut Victoraș Micula de are dosar penal!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre