Simona Ionescu / Redactor Șef

Salman Khan a primit din nou amenințări cu moartea. A fost sporită securitatea la casa actorului

Salman Khan a primit din nou amenințări cu moartea. A fost sporită securitatea la casa actorului
În 2023, cel mai periculos interlop din India l-a amenințat pe Salman Khan cu moartea. Recent, actorul a primit alte amenințări, iar autoritățile au luat „măsuri adecvate” pentru a-l ști în siguranță. Și el și Iulia Vântur, iubita lui, trec prin momente cumplite.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Salman Khan, politicianul Baba Siddiqque a pierdut lupta cu viața după ce a fost împușcat duminică în fața biroului său. Salman Khan a primit la rândul său alte amenințări de la atacatori. Iulia Vântur e și ea marcată de situație.

A murit politicianul Baba Siddique, prieten de suflet cu Salman Khan

Salman Khan și-a pierdut zilele trecute unul dintre cei mai apropiați prieteni. E vorba de politicianul Baba Siddique, care a fost împușcat mortal în fața biroului său.

Celebrul actor a fugit la spital să-și vadă prietenul, dar n-a mai apucat, pentru că acesta s-a stins din viață. Atacatorii i-au pus gând rău și vedetei și au transmis un nou mesaj de amenințare.

Cel mai periculos interlop al Indiei, Lawrence Bishnoi i-a pus gând rău lui Salman Khan

Persoana care îi vrea răul lui Salman Kahn este Lawrence Bishoi, considerat cel mai periculos interlop din India. Gruparea criminală are multe crime în spate, aceștia omorând multe persoane importante din India.

În această situație, autoritățile au sporit măsurile speciale de securitate la locuința lui Salman Khan, iar polițiștii patrulează zi și noapte în fața casei acestuia.

„Scopul vieții lui” este să-l ucidă pe Salman Khan

Poliția nu mai pleacă din fața casei lui Salman Khan

Anul trecut, Salman Khan a trecut printr-un episod similar, iar interlopul Lawrence Bishnoi i-a transmis actorului că nu se va lăsa până nu-l va ucide. Pentru că acesta este „scopul vieții lui”.

Regizorul lui Salman Khan, Prashant Gunjalkar, a povestit atunci despre email-ul de amenințare care i-a fost trimis celebrului actor. Ulterior, acesta a depus plângere la poliție.

„Te-am informat la timp, data viitoare vei vedea doar o surpriză”

„Vizitez în mod regulat casa și biroul lui Salman. Sâmbătă, mă aflam la biroul său, când am văzut e-mailul de amenințare în căsuța de e-mail a lui Patel (Jordy Patel, asistentul personal al lui Salman Khan).

Spunea: trebuie să vorbești cu Goldy Bhai (Goldy Brar) despre șeful tău Salman. El trebuie să fi văzut interviul lui Lawrence Bishnoi, dar dacă nu l-a văzut, atunci spune-i să îl vadă.

Dacă vrei să închizi problema, fă-o vorbind cu el. Dacă doriți să vă întâlniți față în față, anunțați-l. Te-am informat la timp, data viitoare vei vedea doar o surpriză”, a declarat Prashant Gunjalkar.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri