Simona Ionescu / Redactor Șef

Sanda Ladoși are metode uluitoare de a-și educa cei doi copii. „Să-și facă ei proprietăți, nu eu!”

Sanda Ladoși are metode uluitoare de a-și educa cei doi copii. „Să-și facă ei proprietăți, nu eu!”
Inegalabila cântăreață Sanda Ladoși le dă o educație spartană copiilor. Ea consideră că aceștia trebuie să muncească ca să aibă tot ce-și doresc.

Chiar dacă ar putea să le pună lumea la picioare copiilor săi, Sanda Ladoși îi învață cu greul. Doar așa se vor descurca în viață așa cum trebuie.

Sanda Ladoși nu glumește cu copiii când vine vorba de educație. Cine e cuminte, va avea parte de o surpriză în Turcia

Într-un interviu pentru Impact, Sanda Ladoși a vorbit despre copiii săi și educația pe care le-o dă acestora. Artista a recunoscut că le dă copiilor doar ceea ce le este necesar, pentru că își dorește să se descurce singuri și să nu depindă de nimeni. Artista susține că cei doi copii studiază la școala franceză, unde studiază în home schooling, iar ea plătește încă de când aveau trei ani. Vedeta spune că în curând vor pleca toți în vacanță în Turcia, unde intenționează să se plimbă cu balonul.

„Ce am primit eu și ce primesc ei. Ei să pună osul, așa e ușor să primești”

„Mie ce mi-au dat ai mei? Copiii să învețe să pescuiască și să trăiască. Nu să le dau eu mură-n gură. Le-am și spus: «Am o obligație să vă dau o educație și să vă învăț să munciți, să învățați, să vă găsiți un loc de muncă, astea-s datoriile mele». Să-și facă ei proprietăți, nu eu, mie nu mi-a dat nimeni nimic. A trebuit o viață de om ca să fac ce am făcut. Oricum ei pornesc de la alt nivel, mult mai ridicat decât al nostru.

Ce, eu am avut parte de școlile pe care le au ei? Ei studiază la Școala franceză. Sunt în sistemul de home schooling, care e mult mai convenabil, decât dacă merg fizic la cursuri. Plătesc de la trei ani, de când sunt la grădiniță. În vacanță o să plec cu ei în Turcia. Stăm șapte nopți. Într-una din zile vreau să-i duc cu balonul, deci despre ce vorbim… ce am primit eu și ce primesc ei. Ei să pună osul, așa e ușor să primești”, a mărturisit aceasta.

„Vreau eu să-l îndrept, neurochirurgie la nivel de computer, e de mare viitor”

Sanda Ladoși susține că băiatul este îndrăgostit de medicină, dar ea vrea să-l îndrepte către neurochirurgie la nivel de computer. „Ioana își dă brevetul, e clasa a IX-a la Școala franceză, acolo acum se dă capacitatea. Bogdan cochetează cu medicina, dar el habar nu are ce înseamnă asta, are 15 ani împliniți, nu am nimic împotrivă, către ce vreau eu să-l îndrept, neurochirurgie la nivel de computer, e de mare viitor.

Medicina nu-i ușoară. Ceea ce are însă Dumnezeu pentru noi plănuit, habar nu avem. Dacă mi-ai fi spus la 18 ani că o să fac carieră muzicală, că o să trăiesc din asta, îți ziceam du-te mai încolo și lasă-mă în pace, nu aș fi crezut. A fost atât de firesc, o dată nu am dat din coate. Alții poate au trebuit să se zbată mai mult. Am zis că dacă fac ce-mi place, cu dragoste, e perfect”, a mărturisit Sanda Ladoși.

Sursă foto: larevista.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre