Simona Ionescu / Redactor Șef

Sandra Izbașa e în toiul pregătirilor de nuntă. Și-a ales cea mai frumoasă rochie de mireasă pe care „mi-o puteam imagina și dori”

Sandra Izbașa e în toiul pregătirilor de nuntă. Și-a ales cea mai frumoasă rochie de mireasă pe care „mi-o puteam imagina și dori”
Anul trecut, Sandra Izbașa a spus marele da în fața ofițerului Stării Civile, iar în această vară va îmbrăca rochia de mireasă.

Fosta gimnastă și-a informat fanii cu privire la rochia de mireasă și le-a arătat-o pe cea mai minunată, mărturisind că numără zilele până va ajunge în fața altarului.

Sandra și-a găsit cea mai extraordinară rochiță de mireasă

Frumoasa sportivă a publicat două fotografii din magazinul de unde a achiziționat rochița, la care a adăugat și un mesaj care i-a tulburat pe toți cei care o iubesc. „Vara aceasta voi îmbrăca rochia de mireasă!  Este un moment pe care îl aștept cu sufletul plin de emoție! Ultimele mele vizite la (…) s-au încheiat cu alegerea celei mai frumoase rochii pe care mi-o puteam imagina și dori. Abia aștept să o vedeți și voi!”, a scris vedeta pe contul său de socializare.

A fost cerută în căsătorie în ziua de Crăciun

Sandra a fost cerută în căsătorie în 2020, chiar în ziua de Crăciun și spune că a fost cel mai frumos al vieții. DA! Cel mai special Crăciun! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică!

Sandra și Răzvan, cuplul perfect

Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil! Îți mulțumesc pentru că exiști, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna! Te ador infinit! @razvanbanica1 25.12.2020 #isaidyes”, a scris ea atunci pe Instagram.

„A ascultat melodia, i-am oferit inelul și am plâns, atât ea, cât și eu”

Bărbatul care i-a furat inima celebrei campioane este Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Jr, actor la Teatrul Notarra din București. Acesta este cunoscut din telenovele și seriale românești precum „Moștenirea”, „Îngerașii”, „Pariu cu viața” sau „Iubire și onoare”.  „Ca un creator ce sunt, am simțit că nu-mi respectă creația.

Sandra Izbașa a avut parte de cea mai frumoasă cerere în căsătorie

Nu poți, după 15 secunde, să zici: stai, măi, un pic, ce e asta, e o cerere în căsătorie? Am dat play de șase ori la piesa aia numai ca să o asculte până la capăt. A durat 20 de minute, pentru că voiam să asculte piesa până la final și la final să scot inelul și s-o întreb. Într-un final, a ascultat melodia, i-am oferit inelul și am plâns, atât ea, cât și eu”, a povestit Răzvan Bănică momentul cererii în căsătorie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre