Simona Ionescu / Redactor Șef

Sângele apă nu se face. Iată la ce aspiră fiica cea mare a lui Liviu Vârciu. Prezentatorul o susține

Sângele apă nu se face. Iată la ce aspiră fiica cea mare a lui Liviu Vârciu. Prezentatorul o susține
Studentă la jurnalism, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu s-a mutat anul trecut la București, după ce vedeta i-a cumpărat apartament.

Carmina Vârciu vrea să fie în centrul atenției și își dorește foarte mult să apară pe sticlă, pentru că iubește televiziunea, iar mama ei o susține.

Nu doar Ami Teiceanu e alături de tânără, ci și Liviu Vârciu, care îi este alături și o ajută să-și împlinească marele vis. De altfel, atunci când a fost la școală, Carmina a jucat în mai multe piese de teatru, iar fosta parteneră a lui Liviu Vârciu e de părere că a moștenit carisma și talentul artistului.

Ami Teiceanu spune că fiica ei, Carmina, își dorește să devină prezentatoare TV. Fosta parteneră a lui Liviu Vârciu este de părere că tânăra are toate atuurile pentru a activa în acest domeniu, mai ales că a cochetat și cu actoria în anii de școală.

„Actoria o poate ajuta pe micul ecran”

„Are un nume care ar putea-o ajuta, dar, degeaba ai nume, trebuie să fii născut pentru televiziune și pentru orice îți dorești să faci în viață. Aș vedea-o potrivită pe Carmina, nu la Știri, ci la o emisiune de divertisment. A moștenit de la tatăl ei, Liviu Vârciu, carisma, dar e și spontană.

Fiica mea a jucat și în piese, a cochetat cu actoria, la Arad, în timpul anilor de școală, dar, în prezent, nu mai activează în zona de teatru. Nu se știe niciodată. Actoria o poate ajuta, cu siguranță, pe micul ecran”, a declarat Ami Teiceanu.

„Nu mai face nici un sacrificiu”

Dacă o perioadă au fost extrem de apropiați, în ultima perioadă, Carmina spune că relația dintre ea și celebrul prezentator s-a răcit în ultima perioadă. „Nu mă feresc. Anumite chestii din viața mea voiam să le țin pentru mine, dar este greu să le țin. Eu cu tata am fost ok o perioadă, acum suntem mai distanți.

Care e marele vis al Carminei Vârciu

Nu știu ce gândește el, probabil că vrea să vadă că mă descurc singură din orice punct de vedere, sau nu știu. El este ocupat cu munca și cu filmările și eu sunt ocupată și nu ne vedem, sau nu facem niciun sacrificiu”, a declarat Carmina, la Antena Stars.

Carmina lucrează pentru fosta iubită a lui Cătălin Cazacu

Fiica lui Vârciu se descurcă binișor și cu banii, dar tinde să fie independentă. Ea face bani din campaniile online pe care le are, dar s-a și angajat și lucrează pentru Ana Roman, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu. „A fost un pic dificil la început, că nu mai era nimeni, eram singură. În ceea ce privește bănuții, mai am și ajutorul lor momentan, deși din toate puterile și răsputerile mele vreau să închei capitolul ăsta.

De când am venit la București și tata m-a ajutat, dar și mama foarte mult. Dar îmi mai câștig și banii mei. Încet, încet, sper să fiu cât mai repede pe picioarele mele.

Banii vin de pe partea de online, pentru că pe asta m-am axat în ultimul timp și lucrez în același timp la Ana Roman Brand, la atelierul Anei Roman. Sunt un ajutor pentru ea acolo la birou, mă mai ocup de pagina de Instagram. Mă implic în toate necesitățile pe care le are. (…)

„Am avut discuții despre bani”

Încerc să nu mai fiu atât de cheltuitoare. Problema mea era că nu dădeam bani pe haine sau bijuterii, erau chestii de casă, cutii. Spray-uri de casă, 80 dacă se poate, nu știu, orice chestie de casă decorativă. Am avut discuții despre bani pentru că mi se pare normal, dar am fost tot timpul înțelegătoare. N-am putut să fac mofturi, având în vedere ce viață mi-a oferit mama și tata”, s-a destăinuit Carmina.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre