Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandal fără precedent după decesul tatălui lui Silviu Prigoană. Familia acuză, afaceristul răspunde dur

Scandal fără precedent după decesul tatălui lui Silviu Prigoană. Familia acuză, afaceristul răspunde dur
Tatăl lui Silviu Prigoană s-a stins din viață cu puțin timp în urmă, dar nimeni nu a știut acest lucru, nici măcar familia. Neamurile afaceristului au luat foc și au făcut acuzații grave la adresa afaceristului atunci când au aflat din alte surse că tatăl și bunicul lor s-a prăpădit.

Vasile Prigoană, tatăl lui Silviu Prigoană s-a stins din viață la 93 de ani, iar la înmormântare nu a participat familia. Nu pentru că nu s-a dorit, ci pentru că afaceristul se pare că a uitat să îi anunțe. Rudele lui Silviu Prigoană fac acum declarații tulburătoare despre acest moment greu.

Tata a discutat cu cineva care i-a confirmat că bunicul meu a murit”

Potrivit informațiilor oferite exclusiv de Spynews, frații lui Silviu Prigoană și nepoții îl plâng pe Vasile Prigoană și spun că nu au știut de deces, pentru că nimeni nu i-ar fi anunțat. Bătrânul locuia de mulți ani în casa lui Silviu Prigoană și era în îngrijirea lui. De ani buni afaceristul și rudele lui, mai ales cu cei trei frați, nu sunt în relații bune.

Una dintre nepoatele lui Vasile Prigoană, Cristina, tună și fulgeră, pentru că nu a aflat nici măcar locul în care bunicul își doarme somnul de veci. „Tatăl meu a discutat cu cineva care i-a confirmat că bunicul meu a murit. Eu sunt fiica lui Valentin, unul dintre cei trei frați de-ai lui Silviu Prigoană”.

Nepoata lui Silviu Prigoană: „Ceilalți frați, cei trei, se înțeleg bine între ei”

„Toată această poveste mi se pare un film. Noi nu știm exact când a fost îngropat, unde a fost înmormântarea, unde a locul acesta de care spune el, cavoul familiei. Noi suntem din Gherla, toată lumea e de acolo. Eu nu am înțeles niciodată războiul dintre Silviu Prigoană și restul fraților. Ceilalți frați, cei trei, se înțeleg bine între ei.”, a spus Cristina, nepoata lui Silviu Prigoană, pentru Spynews.ro.

Silviu Prigoană nu și-a lăsat tatăl să-și vadă nepoata?

Silviu Prigoană și tatăl său, decedat în urmă cu puțin timp

Vasile Prigoană locuia cu afaceristul după moartea soției și, susține nepoata, nu permitea nici unei rude să-l viziteze pe bunic.

„Bunicul meu își iubea foarte mult copiii, nepoții, era un om atât de bun încât chiar am zis că sigur a ajuns în Rai, era un om foarte bun.

Zicea că vrea să ne vedem, că te aștept, iar a doua zi când a trebuit să mă văd cu el m-a sunat și mi-a zis că nu ne putem vedea acasă pentru că unchiul tău (n.r. Silviu Prigoană) a zis că nu are ce căuta picior de nepot în casa lui.”, a spus femeia tristă.

Silviu Prigoană: „Impresionant, îmi dau lacrimile”

Contactat de jurnaliști, Silviu Prigoană a fost acid și a mărturisit că nici o rudă nu s-a interesat de Vasile Prigoană când era în viață. Iar acum, vin să-l tragă de urechi… ”Impresionant, îmi dau lacrimile…! (…) Unde scrie că trebuie să-i anunț? De ce să fie normal să-i anunț?

Deci fiii sunt numai la înmormântare, când e vorba de întreținut în ultimii 9 ani nu mai sunt fii. Data înmormântării probabil nu se știe, dar data zilei de naștere probabil că se știe. În ultimii 9 ani i-au trimis o felie de tort, dacă își făceau griji? De cele trei operații de cancer de ce nu au fost interesați să vadă când le-a făcut tata?”, a mai spus Silviu Prigoană.

„Cavoul e pe Șoseaua Giurgiului”

Pentru a închide definitiv gura familiei, Silviu Prigoană a spus și unde e înmormântat tatăl său: la Cimitirul Evanghelic Lutheran. „Cavoul e pe Șoseaua Giurgiului, nr 4, parcela 97. Mi se pare corect că dacă ai un părinte să-l prețuiești cât trăiește, nu când moare. După ce a murit un părinte devii orfan (…) Când l-a văzut ultima dată nepoata pe tata?”, a mai spus Prigoană. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre