Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandal fără precedent între Laura Giurcanu şi Andreea Tonciu. Își divulgă discuțiile private

Scandal fără precedent între Laura Giurcanu şi Andreea Tonciu. Își divulgă discuțiile private
Fostele Faimoase de la Survivor România, Laura Giurcanu și Andreea Tonciu sunt la cuțite. Ce s-a întâmplat cu ele.

Laura Giurcanu și Andreea Tonciu și-au spus cuvinte grele. Așa ceva e greu de explicat în cuvinte.

Scandal fără precedent între Laura Giurcanu şi Andreea Tonciu. Ce au avut de împărțit fostele concurente de la Survivor

Laura Giurcanu și-a pus sufletul pe tavă în emisiunea lui Cătălin Măruță și a mărturisit lucruri de care nimeni nu avea habar din Republica Dominicană. Probabil nu s-ar fi ajuns la discuțiile cu Andreea Tonciu, dacă Laura nu ar fi fost destul de ironică la adresa ei, lucru ce a scos-o din sărite pe blondă.

„Tonciu a avut mai multe apariții la tine în emisiune decât intrări pe traseu. Ce mi-a plăcut a fost că m-a citat. În momentul în care noi am avut discuția pe insulă, i-am spus că a greșit emisiunea, ceea ce a spus și ea aici la tine”, a mărturisit Laura Giurcanu la Pro TV.

I-a scăzut Instagramul de când a plecat la Survivor

La scurt timp, Andreea și-a arătat mușchii și i-a scris lui Măruță, fiind la fel de acidă ca și fosta colegă: „Cătălin, sunt în Dubai, la plajă. Am avut apariții TV cât n-a avut ea like-uri. I-a scăzut Instagramul de când a plecat la Survivor. Eu sunt om de televiziune, ea nu e.”

Influencerița nu s-a lăsat și a venit cu completări, punctând și faptul că Andreea și-a cerut scuze de la ea atunci când a greșit, ba chiar i-a cerut și ajutorul. „Andreea Tonciu m-a întrebat cum ar putea să facă și ea ce fac eu, iar acolo a spus că nu știe ce mă recomandă.(…)

Andreea și-a cerut scuze de la mine aproape plângând. Era și Emil acolo. A spus că e foarte tulburată și că nu mai are liniște mentală”, a mai spus Laura. Aceasta a ieșit recent din competiție și e convinsă că a reușit să facă față atâta timp, pentru că a făcut sport ani buni.

„Aveam un vis pe săptămână. Am trecut prin toate. Toți voiam să fim astronauți. Am vrut să fiu medic, ba chiar am vrut să merg la medicină. Eram mică și așa m-am apucat de atletism. Era o poză cu o atletă și era o reclamă la un brand de sport. Am zis că vreau și eu să fiu așa. Am făcut sport de performanță 7 ani.

Până la urmă nu am ajuns pe nicio clădire prin atletism, dar după aceea am ajuns pe clădiri și prin reclame, dar altfel. Nu am ajuns eu atletă, dar în poze dau foarte bine”, a afirmat Laura cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre