Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandal în familia Angelinei Jolie. Una dintre fiice a luat o decizie incredibilă

Scandal în familia Angelinei Jolie. Una dintre fiice a luat o decizie incredibilă
Lupta dintre Angelina Jolie și Brad Pitt e departe să se încheie, deși recent părea că lucrurile între cei doi foști soți au fost tranșate și rezolvate. Acum a pornit un scandal, legat de decizia uneia dintre fiicele celor doi.

Fiica celebrei Angelina Jolie, Shiloh, „vrea să se mute cu Brad Pitt”. Toată lumea se întreabă dacă se va termina vreodată lupta dintre cei doi foști soți.

Se pare că această decizie vine pe fondul unei lupte juridice în care Angelina susține că Brad a încercat să o constrângă să încheie un acord de confidențialitate „inconștient”.

Fata vrea să plece la tată când va împlini 18 ani

Cei șase copii au locuit cu Angelina, 48 de ani, în conacul ei de 20 de milioane de lire sterline din Los Angeles, după despărțirea amară de fostul soț Brad Pitt, 60 de ani. Persoane din anturajul celor două vedete susțin acum că Shiloh vrea să se mute în conacul de 6 milioane de lire sterline al tatălui ei din Los Feliz, California, când va împlini 18 ani luna viitoare.

Brad a catalogat-o drept „ipocrită”

Dezvăluirea va fi o lovitură uriașă pentru Angelina, în bătălia toxică prelungită dintre cei doi foști soți de la despărțirea lor din 2016. Brad a catalogat-o recent drept „ipocrită” în timpul unei bătălii juridice acerbe privind podgoria lor franceză The Chateau Miraval Estate, care produce un spumant rosé premiat, în urma vânzării de către Ange a părții sale de 64 de milioane de dolari către oligarhul rus Yuri Shefler în 2021.

Podgoria are valoare sentimentală pentru Brad Pitt

Brad Pitt și Angelina Jolie nu au îngropat securea războiului

Brad a criticat anterior decizia ei de a-și vinde jumătatea, spunând că îl forțează să se asocieze cu „un străin”. În ciuda valorii sale comerciale, Miraval are o valoare sentimentală pentru actor. „Pitt și Jolie au cumpărat castelul ca o casă pe care să o împartă cu copiii lor și podgoria ca o afacere de familie. Ei au convenit că nu vor vinde niciodată participațiile lor respective în Miraval fără acordul celuilalt”, a declarat avocatul său.

„Acest zbor a marcat prima dată când și-a îndreptat abuzul fizic și asupra copiilor”

Cu doar câteva zile în urmă, disputa amară a ajuns din nou pe prima pagină a ziarelor, după ce surse apropiate lui Brad au criticat-o pe Angelina pentru că a depus documente judiciare explozive. „În timp ce istoricul de abuz fizic al lui Pitt asupra lui Jolie a început cu mult înainte de călătoria cu avionul a familiei din septembrie 2016 din Franța spre Los Angeles, acest zbor a marcat prima dată când și-a îndreptat abuzul fizic și asupra copiilor. Jolie l-a părăsit apoi imediat”, au spus avocații Angelinei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre