Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandal în Postul Paștelui între două vedete. Care a fost mărul discordiei

Scandal în Postul Paștelui între două vedete. Care a fost mărul discordiei
Două vedete cunoscute ale României s-au luat la ceartă în public chiar în Postul Paștelui. Vă povestim de la ce a început scandalul.

În plin Post al Paștelui, când rugăciunea ar trebui să fie în sufletul tuturor, două vedete ale României mai aveau puțin și se luau de păr. Cine a început scandalul.

Platoul emisiunii Follow Us de la Kanal D2 a fost martorul unui moment neplăcut. Între prezentatoarea TV, Ilinca Vandici și invitata sa, cunoscutul bioenergoterapeut Lidia Fecioru a început un scandal în toată regula. Totul a început după ce Lidia Fecioru  a vorbit despre ce instituția căsătorie.

La scurt timp, proaspăta divorțată Ilinca Vandici a luat foc. Ilinca a fost deranjată în momentul în care Lidia Fecioru a explicat că o căsnicie nu ar trebui desfăcută, pentru că femeia are un rol karmic în viața bărbatului. Și că, odată ce femeia pleacă, va lua cu ea norocul partenerului de viață.

„Rămân acolo ca să nu plece norocul? Mă iertați, nu sunt de acord”

Lidia Fecioru, în scandal cu Ilinca Vandici

„Dacă prima relație, aceasta karmică, nu funcționează pentru că oamenii se dezvoltă diferit, se mai ridică vocea, o mână, e bine să nu o rupi, pentru că tu ești norocul, iar el trebuie să știe asta? Rămânem împreună indiferent ce?”, a fost întrebarea pe care Teo Trandafir i-a adresat-o Lidiei Fecioru. Aceasta a explicat că „deși se vor dezlega cununiile” pentru un bărbat și acesta se poate cununa „și a doua oară, în fața lui Dumnezeu rămâne cununat cu prima”.

În acel moment, Ilinca Vandici s-a enervat cumplit și a ripostat: „Rămân acolo ca să nu plece norocul? Mă iertați, nu sunt de acord. (…) Ține și de comportamentul bărbatului în căsnicie treaba asta cu norocul? Sau pur și simplu i-a dat Dumnezeu, indiferent ce face el?”, a declarat Ilinca Vandici.

„Trebuie să-mi găsesc unul care nu a mai fost căsătorit niciodată, ca să fiu norocul în viața lui”

Ilinca Vandici știe ce bărbat vrea acum

Lidia Fecioru a încercat să explice că „femeia vine cu energia echilibrului casei. Prima femeie… celelalte…”. Într-un final, Ilinca Vandici, a mărturisit că s-a „lecuit” și a găsit și soluția pentru a-i fi bine în viață. „Trebuie să-mi găsesc unul care nu a mai fost căsătorit niciodată, ca să fiu norocul în viața lui”, a fost replica acidă a prezentatoarei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre