Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandal la „America Express”. Internauții fac acuzații grave la adresa Andreei Bălan și a Andreei Antonescu

Scandal la „America Express”. Internauții fac acuzații grave la adresa Andreei Bălan și a Andreei Antonescu
Telespectatorii au luat foc în semifinala emisiunii „America Express”, când au văzut că Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, au fost eliminați.

Faptul că Andreea Antonescu și Andreea Bălan au fost primele finaliste din „America Express” i-a supărat foarte rău pe internauți, care au luat atitudine.

Fanii emisiunii au scos artileria grea și au afirmat că eliminarea lui Cătălin Scărlătescu și a Doinei Teodoru nu a fost corectă. Aceștia spun că cele două cântărețe, Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu meritau să fie în finală, mai ales că fosta soție a actorului George Burcea a fost de mai multe ori penalizată de Irina Fodor de-a lungul competiției. Ca atare, internauții sunt de părere că producătorii au făcut în așa fel încât echipa formată din cele două artiste să fie pe primul loc.

Semifinala America Express 2023

„Andrelele au fost avantajate, chiar dacă au fentat la probe”

„Totul este o minciună, pleacă acasă cine trebuie să plece, nu e după merit. Andrelele au fost avantajate chiar dacă au fentat la probe, aveau misiune în parc să caute sacoșa, era o persoană cu o singură sacoșă și nici nu au căutat. Și-au dat seama că acea persoană le așteptă să le dea sacoșa, ceva imposibil să îți dai seama dacă are doar una sigură. Asta m-a făcut să cred că totul este o minciună!”.

„Trișoarele, dacă nu umblau în sutien și chiloți, nu treceau nici de două etape”

„Succes moldovenilor!! Trișoarele, dacă nu umblau în sutien și chiloți, nu treceau nici de 2 etape”. „Andreea Bălan, caracter infect! Sper să câștige Bordea & Cortea!”. „Andreea Bălan a trișat! Nu merită. Felicitări pentru Doinița și Scărlătescu!”.

Finaliste America Express

„După atâta trișat și lipsă de scrupule, nu meritau să fie în finală!”. „Nu pot să mă mai uit la emisiune din cauza infatuării și lipsei de bun simț al celor două Bălance. Nici la TCDU nu o să mă mai pot uita, insuportabil caracter arată la TV Andreea Bălan. Felicitări băieților, bravo pentru drumul frumos parcurs!”. „Felicitări, băieții! Sper să câștige, deoarece au meritat.

„Au trișat și au fost favorizate, trecând cu vederea fapte concrete, ce se vedeau la filmare”

Fetele au trișat, s-au mai teleportat, iar Doina și Scărlătescu au fost super”. „Trist pentru Andre! Andreea Bălan a trișat!”.  „Bine că nu câștigă Andrelele, ca au trișat destul! Poate în următoarea emisiune nu se mai permite încălcarea regulamentului”. „Cele două mândre au trișat destul.

Nu meritau să intre în finală! Pe Doina au întors-o că a atins ligheanul când a băgat fructele, dar pe Andreea nu, deși a atins ligheanul de mai multe ori! Au trișat și au fost favorizate, trecând cu vederea fapte concrete, ce se vedeau la filmare!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre