Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandal monstru în televiziune. Fina lui Cristi Borcea a ajuns la spital. Se lasă cu judecată

Scandal monstru în televiziune. Fina lui Cristi Borcea a ajuns la spital. Se lasă cu judecată
Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva. O cunoscută prezentatoare tv a fost bătută de asistenta ei.

Două vedete de la Antena Stars sunt implicate într-un episod violent. A fost nevoie de intervenția poliției și a ambulanței, așa cum am scris zilele trecute.

Scandal monstru în televiziune. Fina lui Cristi Borcea a ajuns la spital. Se lasă cu judecată

Nasrin Ameri o dă în judecată pe Simona Hapciuc. Cunoscuta prezentatoare, fina lui Cristi Borcea și a Valentinei Pelinel a fost bătută de asistenta Simona Hapciuc în pauza filmărilor emisiunii din care făceau parte amândouă. Din acest motiv, la sediul studioului a venit și poliția și ambulanța, iar Nasrin a ajuns la spital.

Sursele spun că acesta a fost atacată în toaletă, Simona a luat-o de păr și de mâini și a dat-o cu capul de pereți. S-a speriat atât de tare încât a ajuns la spitalul Elias, plină de vânătăi, iar emisiunea a fost continuată doar de colegul ei, Dima Trofin.

A ajuns și la IML să dea declarații

Mai târziu, Nasrin a fost și la IML să ia certificatul constatator, dar și la poliție ca să dea declarații. În plus, aceasta a vorbit cu avocatul său ca să o dea pe atacatoare în judecată.

Simona Hapciuc nu recunoaște nimic. După incident, ea nu a mai apărut în televiziune.

„Legat de scandalul în care am fost implicată, vreau să vă anunț că tot ce scrie în presă sub „declarația mea” este fals. Eu nu am dat nici o declarație. Dacă o voi face, o voi face doar pe pagina mea de instagram”, este mesajul transmis de Simona Hapciuc.

„Nu-i adevărat nici măcar că am smotocit-o. Presupun că există camere și se va vedea pe camera”, a mai susținut aceasta potrivit wowbizz.ro.

De asemenea, au fost surse care au spus că Hapciuc a fost dată afară de la Antena Stars. Și aces lucru este negat de presupusa bătăușă într-un mod original. Ea spune că și-a dat demisia. „Contractul meu nu s-a desfăcut în urma incidentului cu Nasrin, eu îmi dădusem demisia de la ei cu o săptămână înainte”, a declarat aceasta pentru Playtech. Dacă a demisionat cu 7 zile înainte de incidentul din baie, înseamnă că situația era deja tensionată în acea echipă.

Totodată, Simona Hapciuc îl acuză pe soțul lui Nasrin Ameri că ar fi amenințat-o.
Până în acest moment, nici reprezentanții televiziunii, nici Nasrin nu au nici o declarație privind incidentul.

Sursă foto: unica

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre