Simona Halep, interviu în Austria despre viața privată și despre o muzică pe care n-o ascultă niciodată

Simona Halep, interviu în Austria despre viața privată și despre o muzică pe care n-o ascultă niciodată
S-a sfârșit și acest sezon pentru Simona Halep. Vedeta noastră se pregătește pentru relaxare și pentru sărbători alături de cei dragi.

A mai suferit o accidentare la genunchi, dar totul e bine când se termină cu bine. Simona Halep revine pe teren anul viitor.

Simona Halep, interviu în Austria despre viața personală și despre o muzică pe care n-o ascultă niciodată

După ce a terminat cu toate competițiile pe anul acesta, Simona Halep i-a acordat un interviu, în Austria, fostei jucătoare de top Barbara Schett. Vedeta a vorbit extrem de sincer despre viața personală și a mărturisit că și-ar dori trei copii. Mai mult, ea a afirmat că muzica rock nu i-a plăcut niciodată, în rest ascultă orice fel de muzică.

”Sunt total nepricepută la cântat! Nu cânt nici măcar atunci când sunt singură, așa că nu îți imagina că o voi face acum. Dar ascult muzică, aproape toate genurile, în afară de rock. (…) prea mult pentru mine! Îmi place însă muzica clasică, muzica de petrecere”, a afirmat Simona.

Piederea mătușii a fost cel mai greu moment al vieții

Pe de altă parte, Simona și-a deschis sufletul pe contul său de Facebook și a spus că evoluțiile de pe teren au fost afectate și de faptul că sufletul i-a fost frânt atunci când a pierdut-o pe sora tatălui său, de care a fost extrem de apropiată.

„Ei bine… 2021, ai fost hmm, un an greu de descris. Sinceră să fiu, a fost un an incredibil de provocator. Chiar înainte de început, am suferit o durere imensă în inimile noastre, pentru că am pierdut-o pe una dintre rudele noastre foarte apropiate, pe sora tatălui meu, mătuşica mea.

Ea era o persoană puternică, specială şi va fi mereu în inimile noastre. A fost cel mai dificil moment pentru mine şi mi-a luat ceva timp să accept pierderea, dar până la urmă am înţeles că asta este viaţa şi că trebuie să trecem peste durere şi să rămânem puternici.

Am fost epuizată emoţional o perioadă lungă, iar apoi am început să sufăr mici accidentări până când a venit cea mare, accidentarea la gambă, de la Roma. Nu am ştiut cum să gestionez situaţia, pentru că nu m-am mai confruntat cu aşa ceva”, a scris Simona Halep pe contul de socializare.

Sursă foto: digisport