Negoiță, primarul Copy/Paste?

În ciuda acestui fapt îmbucurător, îmi exprim însă regretul și dezamăgirea că PROPRIETATEA INTELECTUALĂ A CONCEPTULUI PASAJULUI EUROPA UNITĂ a fost ÎNSUȘITĂ de către Sectorul 3 al Capitalei, fără respectarea celor mai elementare norme deontologice și de protecție oferite de lege proprietății intelectuale.

Cu alte cuvinte, Sectorul 3 a copiat fără scrupule proiectul sectorului nostru!”, susține Daniel Băluță, într-o postare pe Facebook.

Scopul nu scuză mijloacele

Dacă e spre binele comunității, de ce să fie scandal?, ar fi una dintre întrebările cetățenilor. Concret, primarul Băluță explică: „a desconsiderat munca de 2 ani a unei echipe de specialiști (ingineri, designeri și arhitecți), originali, creativi și dedicați muncii lor”.

„Vă asigur însă, că am întreprins și că voi întreprinde toate demersurile legale, menite să protejeze proprietatea comunității Sectorului 4. În tot acest timp, nu voi înceta nici măcar o secundă să duc la bun sfârșit acest proiect extrem de important și de util comunității noastre, așa cum v-am promis!”, a mai spus primarul Sectorului 4.