Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandalos. I-au făcut lui Florin Piersic cinematograf în Cluj, dar nu îi dau loc de parcare în fața casei

Scandalos. I-au făcut lui Florin Piersic cinematograf în Cluj, dar nu îi dau loc de parcare în fața casei
Dragul nostru Florin Piersic este iubit de românii de pretutindeni. Este o comoară națională și ne bucurăm că este bine, sănătos, la 85 de ani. I-au făcut cinematograf în Cluj, dar nu îi dau loc de parcare în fața casei.

Pentru un om de peste 80 de ani, putea și Emil Boc să facă o excepție. Cu atât mai mult că este vorba de marele actor Florin Piersic. Până acum cum a ținut mașina acolo și acum nu se mai poate?

Un cinematograf din Cluj se numește ”Florin Piersic

I-au făcut lui Florin Piersic cinematograf în Cluj, dar nu îi dau loc de parcare în fața casei

Florin Piersic are 85 de ani și chiar dacă nu arată vârsta, se deplasează mai greu. Celebrul actor a cerut un loc de parcare pe strada Nicolaus Copernicus în fața casei sale din Cluj, însă a fost refuzat. Primarul Emil Boc a explicat care este motivul real din spatele acestei decizii.

„Acolo este o problemă că lățimea din gard în gard a drumului, care este de 4 metri și nu există trotuare. Nu se pot crea locuri de parcare. Am găsit o altă soluție, chiar tot în zona respectivă. Dar cu respectarea prevederilor locale, pentru ca excelența sa să aibă acces cât mai facil. Florin Piersic este un brand pentru România”, a declarat Emil Boc, conform gazetadecluj.ro

Este posibil ca primăria să evite să facă o excepție pentru marele actor de imaginea căruia Clujul beneficiază din plin, din cauza vecinelor cu care familia Piersic locuiesc în același imobil.

Ne amintim că, în 2014, a fost un mare scandal între co-proprietari, care s-a finalizat cu procese.

Atunci, actorul i-a reproşat vecinei A.D., de la primul nivel al casei, că a pus monopol pe pivniţă, astfel că nu are unde să-şi pună, măcar într-un colţ, borcanele de murături. La rândul ei, femeia, care stă mai mult în Austria, l-a acuzat că-şi parchează maşina chiar sub geamul ei şi că i-a rupt trandafirii din curte, scria click.ro.

Şi cu doamna de la ultimul etaj, E. O., care îşi petrece mult timp în SUA, s-a certat, pe motiv că aceasta i-a limitat accesul în pod.

Florin Piersic este îndrăgostit de casa lui din centrul Clujului, pe care a renovat-o toată și se încăpăţânează să locuiască aici, deşi mai deţine şi alte proprietăţi în Cluj şi în Capitală, consemna aceeași sursă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre