În doar trei ani, Simona Halep a fost controlată de nu mai puțin de 73 de ori dar, din nefericire, situația de acum a dărâmat-o.
Scandalul cu dopajul Simonei Halep escaladează. Sportiva rămâne fără venituri
Simona Halep, una dintre cele mai mari sportive ale lumii, riscă între doi și patru ani de suspendare după ce a fost testată pozitiv la substanța Roxadustat. Jucătoarea de tenis a fost controlată de nu mai puțin de 73 de ori în perioada anilor 2018-2021, însă se pare că în prezent întreaga carieră îi este amenințată.
Fostul numărul 1 mondial spune că totul este o greșeală și că va lupta ca adevărul să iasă la iveală, însă această situație o va dărâma și din punct de vedere al finanțelor. Potrivit surselor, mai mulți sponsori vor să rezilieze contractele. Deși nu e nimic bătut în cuie în acest moment, se zvonește că Nike ar fi prima companie care ar dori să încheie socotelile cu Simona Halep. Dar, deocamdată, nimeni nu știe ce se va întâmpla.
Dezvăluiri șocante ale unui coleg de breaslă
Pe de altă parte, tenismenul american Christopher Eubanks a mărturisit că Simona a fost urmărită pas cu pas la US Open 2022 și s-a ajuns până într-acolo încât au intrat peste ea în cameră pentru a i se lua probe. Pe de altă parte, acesta spune că specialiștii nu trag nici o concluzie până nu testeawză și proba A și proba B.
„Au urmărit-o până în cameră. După ce îți recoltează proba, te lasă în pace”
„Testele anti-doping sunt puțin diferite la turneele de Grand Slam. La US Open, după meciul pe care l-a pierdut, un agent a fost acolo și a urmărit-o după meci. Nu te lasă nicio clipă singur din momentul în care ieși de pe teren și se ține după tine până le dai proba. Au urmărit-o până în cameră. După ce îți recoltează proba, te lasă în pace.
Sunt două probe diferite. Le testează pe ambele și așa s-a întâmplat și în cazul Simonei Halep. Au testat atât proba A, cât și proba B. Cam așa merg lucrurile la US Open. Va fi interesant să vedem cum va decurge această investigație în următoarele săptămâni”, a spus Christopher Eubanks, într-o intervenție la „Tennis Channel”.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook