Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandalul dintre foștii jurați „Chefi la cuțite” și Antena 1 a luat o turnură neașteptată. Alte acuzații grave

Scandalul dintre foștii jurați „Chefi la cuțite” și Antena 1 a luat o turnură neașteptată. Alte acuzații grave
Scandalul dintre Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea și postul Antena 1 a luat amploare. Au apărut alte acuzații grave, iar procesele merg înainte, cu cereri de despăgubiri foarte mari.

Mona Segall  are și o producătoare la emisiunea Chefi la cuțite, o adjunctă de-a sa direct implicată în realizarea show-ului. O cheamă Roxana. Aceasta a făcut declarații incendiare la adresa lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea. Scandalul e în toi.

După mesajul lui Cătălin Scărlătescu și cel al lui Florin Dumitrescu, în care acesta a dat de înțeles că se pot întâmpla lucruri și mai rele, Roxan a luat atitudine. Producătoarea face acuzații grave și susține că cei trei chefi prieteni ar fi vrut, de fapt, să câștige mai mulți bani.

Într-un „limbaj uman”, adjuncta Monei Segall a declarat că „nu poate cineva să creadă că erați obosiți, în septembrie, de la filmările finalizate în aprilie. Toți trei simultan. Nu e posibil! Trecuseră 5-6 luni, timp în care ați avut timp pentru voi, pentru familiile voastre și pentru orice altceva decât televiziune, Antena 1 sau echipa care v-a creat”.

Producătoarea Roxana susține că în toată această perioadă în care bucătarii s-ar fi odihnit, „echipa a muncit din greu, validând mii de concurenți în casting și pregătind în detaliu noul sezon”. Iar pe Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu nu i-a „deranjat nimeni” în perioada asta.

Mona Segall le bate obrazul foștilor jurați de la Chefi la cuțite

„Ați vrut să câștigați mai mulți bani”

Se pare că cei trei chefi ar fi vrut să câștige mai mulți bani, nicidecum că nu le-ar fi fost plătite salariile de Antena. Ca urmare, bucătarii munceau și ”în afara programului ” de la Antenă. „Voi, după ce ași devenit mari la televizor, ați început să faceți alte proiecte. Nimic de reproșat! Fair enough! Ați vrut să câștigați mai mulți bani. Realitatea e că, în cele 56 luni de pauză între filmări, ați obosit făcând alte proiecte”, au spus reprezentanții trustului potrivit Cancan.

„Emisiunea care v-a făcut mari, inclusiv echipa, inclusiv stația, vă încurcau”

Mâna dreaptă a Monei Segall i-a bătut obrazul lui Cătălin Scărlătescu, punctând în textul ei faptul că  se consideră „mai presus decât emisiunea, stația, publicul sau echipa care te-a ales acum 12 ani și te-a construit ca personaj public. Știi foarte bine că nimeni nu se naște pregătit să apară pe sticlă”.

Mai mult, aceasta susține că „intervine și caracterul”, pentru că „ați alergat după bani și mai mulți și n-a mai contat cuvântul dat” atunci când echipa ar fi stabilit cu cei trei chefi un program pentru a filma. Și pentru a înfige cuțitul și mai mult în rană, Roxana le-a spus celor trei bucătari că „există viață pentru Chefi la cuțite și fără voi. Cu niște chefi foarte buni, poate cei mai buni pe care îi are România azi”.

„Cum se face că în cei 12 ani nu ați avut nici o problemă?”

Reprezentanta Antenei 1 le atrage atenția foștilor chefi că „demonizați locul care v-a protejat și v-a respectat” și susține că aceștia pozează în victime în condițiile în care au acuzat „oboseala cu 3 săptămâni înainte, schimbați toată programa de filmări și de difuzare, care impactează atâția oameni”. „De ce ați stat 12 ani alături de noi? Cum se face că în cei 12 ani nu ați avut nici o problemă, nu ați încetat niciun contract?”, a spus Roxana, în acord total cu ceea ce spusese și Mona Segall când a izbucnit scandalul plecării celor trei bucătari.

Scărlătescu, în vremuri bune, alături de echipa sa

Mesajul lui Scărlătescu care a generat reacția Roxanei de la Antena 1

Cu puțin timp în urmă, Cătălin Scărlătescu a trimis un mesaj către Antenă de pe pagina lui socială. El atenționează asupra unor „băieți de acolo care încă se mai cred în epoca de piatră”. Cheful susține că situația din Antena 1 este una grea, ba chiar alarmantă, iar vedetele pleacă din trust una după alta.

Nu în ultimul rând, a recomandat trustului să se trezească la realitate… Eu nu am vrut să plec de la Antena 1 niciodată. Am fost forțați pentru că, după 9 ani de colaborare, n-au avut bunul simț să înțeleagă ce vrem noi. S-au trezit ei așa că sunt stăpâni”, a scris Cătălin Scărlătescu.

„Cum să nu te înțelegi cu cei trei chefi care ți-au adus cel mai mare rating?”

În același mesaj, Scărlătescu atrage atenția că au plecat vedete tot mai multe, de la Dan Negru la Mihai Bendeac, Cosmin Seleși și vor mai pleca. Bucătarul susține că nu poate să acuze pe cineva, „doar sistemul lor ciudat”. Din punctul de vedere al lui Cătălin Scărlătescu, aceste plecări au avut loc din cauza modului în care sunt gestionate lucrurile în cadrul trustului.

„Când o să se trezească Voiculescu și o să vadă ce jaf au făcut ăia din televiziunile lui… Cum să nu te înțelegi cu cei trei chefi care ți-au adus cel mai mare rating din istoria Antenei 1?”, a mai spus Cătălin Scărlătescu într-o declarație pentru Cancan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre