Simona Ionescu / Redactor Șef

Începe „Chefi la cuțite”! Iată imagini cu cei patru jurați aleși de Mona Segal

Începe „Chefi la cuțite”! Iată imagini cu cei patru jurați aleși de Mona Segal
Așteptarea a luat sfârșit. Se numără zilele până când începe un nou sezon „Chefi la cuțite” și s-a aflat și numele juraților care vor tăia în carne vie. Să fie oare mai aprigi ca Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea?

Fanii emisiunii „Chefi la cuțite” au fost atenționați că cel mai iubit show culinar va începe în curând printr-un promo difuzat pe sticlă și online. Locul celor mai iubiți bucătari, Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea va fi luat de noi patru jurați, al căror nume urmează să fie în curând dezvăluit. Pe de altă parte, conform paginii de instagram Viperele vesele, cei patru ar fi Ștefan Popescu, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner.

Richard Abou Zaki este fost concurent la „Chefi la cuțite”

Richard Abou Zaki este românul cu o stea Michelin care a venit în ediția 16 din sezonul 11 „Chefi la cuțite”, care a avut loc pe 1 mai 2023. Acesta i-a impresionat pe chefi cu dezvăluirile sale și cu preparatul extraordinar. Richard Abou Zaki s-a născut la Piatra Neamț, dar locuiește în străinătate de la vârsta de cinci ani. Are 26 de ani, vine din Italia și este chef de profesie.

Richard Abou Zaki, fost concurent al emisiunii „Chefi la cuțite”

„Vin noii Chefi la cuțite”

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm numele celor patru noi jurați ai emisiunii Chefi la Cuțite. Așadar, cei patru jurați pe care Mona Segall mizează sunt: Alexandru Sautner, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu! Antena 1 ne iubește!”, a fost mesajul Viperelor vesele, spioanele emisiunilor-concurs de la televiziuni. Și Antena 1 a făcut un anunț în mediul online, în care a anunțat că emisiunea începe curând: „Fii cu ochii în patru! Vin noii Chefi la cuțite. Televiziunea are gust”.

Ștefan Popescu (stânga) și Alexandru Sautner vor face legea la „Chefi la cuțite”

Fanii sunt dezamăgiți de plecarea lui Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu

Mulți fani ai emisiunii însă nu s-au arătat încântați de noua formulă de jurați și au mărturisit că nu se vor mai uita la show, pentru că nu-i vor mai vedea pe favoriții lor, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. „N-are niciun farmec!”, „O sa vă scadă audiența. Cei trei făceau toată emisiunea”, „Păcat, dacă nu vor fi dintre chefii cunoscuți slabe șanse să mai fie un alt sezon dupa asta”, „Aduceți înapoi chefii care erau, ne uitam de dragul lor”, „S-a dus o altă emisiune de suflet”, au fost comentariile unor internauți.

Cât de dur va fi oare cheful Orlando Zaharia?

„Trebuie să mergeți mai departe, bravo!”

Au fost însă și fani care au recunoscut că sunt curioși să vadă cine vor fi noii jurați. „Trebuie să mergeți mai departe, bravo! „, „Life goes on, chiar sunt curioasă de ei.. succes”, „La început, inevitabil o să facem comparație între foștii chefi și cei noi. Unii vor renunța să urmărească, alții poate vor acorda o șansă.

Rămâne de văzut audiența, doar așa vom afla dacă formatul este mai tare decât protagoniștii!?”, au spus aceștia. Chiar dacă Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au menționat că au plecat de la emisiune pentru că erau sleiți de puteri, sursele spun că nemulțumirea acestora a fost tot de ordin financiar. Pentru că au demisionat, Antena Group le-a intentat proces celor trei prieteni bucătari.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre