Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandalul ia amploare. Gina Matache face orice să o smulgă pe sora Deliei din brațele iubitului. „Copiii cei mici trebuie protejați”

Scandalul ia amploare. Gina Matache face orice să o smulgă pe sora Deliei din brațele iubitului. „Copiii cei mici trebuie protejați”
După ce l-a ironizat pe noul iubit al Oanei Matache, Gina Matache a mers mai departe și a explicat de ce nu-l vrea pe Radu în preajma fiicei sale și a nepoților.

Disperată, mama Deliei spune că a ajuns la concluzia că nepoții ei trebuie protejați.

După ce a postat pe contul de socializare o fotografie cu noul iubit al fetei sale îmbrăcat lălâu și o șapcă pe cap, alături de comentariul „Aveți grijă ce psihiatru alegeți”, Gina Matache a mers și mai departe. Unii fani au sărit în capul cântăreței de muzică populară și i-au explicat că și Delia poartă haine ciudate.

Mama vedetei a explicat că e obligată să scrie pe contul de socializare, pentru că a luat această decizie după ce a epuizat toate argumentele. Pe de altă parte, Gina Matache i-a luat apărarea ginerelui său, de care fiica a divorțat, explicând că e un exemplu de tată cu principii sănătoase.

Gina Matache, Oana și Delia

 „E vorba doar de faptul ca exemplarul acesta nu trebuie sa stea in prejma celor mici”

„Chiar mulțumesc pentru sfat dar numai dupa ce am epuizat toate argumentele am luat acesta decizie. Nici mie nu-mi place că fac asta, dar copii cei mici trebuie protejați. E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în prejma celor mici.

Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii. Copiii au un tată exemplu de eleganță, cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii ce au construit părinții”, au fost răspunsurile Ginei pe contul său de socializare.

„Mi se pare foarte urât ca o mamă să posteze în mod denigrator partenerul fiicei sale”

Dacă unii prieteni din online au înțeles-o, alții au considerat că nu e bine să se bage în problemele de viață ale fiicei sale, dar Gina Matache a fost de neclintit în hotărârea sa. „Și Delia se îmbracă mai rațional? Aveți, de asemenea, o fată creativă care se îmbracă conform personalității, nu standardelor. Mi se pare foarte urât ca o mama să posteze în mod denigrator partenerul fiicei sale. Îmi dau seama cum se simte Oana”, a spus  un internaut.

Oana Matache și Răzvan, la cununia civilă

„Oanei să facă bine să nu-i pese de părerea dumneavoastră”

Altul a fost și mai dur, amintindu-i că se poate trăi și dacă părinților nu le place de alegerea făcută de copil. „Ce nu vă ajunge, doamnă?? Nu v-a intrat pensia? Ați uitat să dați providentu înapoi?… nici maică-mea nu l-a vrut pe soțul meu. L-a denigrat și în ziua nuntii, dar m-a durut fix în…

Am făcut casă bună amândoi, familie sănătoasă realizată. Oanei să facă bine să nu-i pese de părerea dumneavoastră. E suficient de matură să gândească și să aleagă singură. Că nu trăiți dumneavoastră cu el”, a spus acesta, supărat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre