Sora artistului, Maria Tarchila spune că l-a dat în judecată pe prietenul și impresarul lui Petrică, pentru că doar așa va putea intra în posesia bunurilor de valoare.
Până acum, singuru lucru clar în povestea averii lui Petrică Mâțu Stoian e faptul că drepturile de autor au fost cedate gratuit de familie cântărețului Emil Badea. Sora artistului susține că mai sunt și acum lucruri valoroase care au fost ale cântărețului, dar impresarul Gușman nu vrea să i le dea. E vorba de costume populare, ceasuri, tablouri, bijuterii, etc.
“L-am dat în judecată, la finalul anului trecut, din cauză că nu a vrut să îmi dea lucrurile din casa din Craiova”
„Nu am mai vorbit cu Doru deloc. O să mă văd cu el de acum la proces. L-am dat în judecată, la finalul anului trecut, din cauză că nu a vrut să îmi dea lucrurile din casa din Craiova, lucrurile fratelui meu, acolo unde el a trăit și are costumele lui populare, ceasurile de valoare, tablourile, bijuteriile și alte lucruri ce mai sunt într-o casă.
Petrică a investit toți banii ăia în acea locuință și normal că are foarte multe bunuri acolo, a declarat Maria Tarchilă pentru Click. Deocamdată nu a avut loc primul termen de judecată. Momentan nu a avut loc primul termen de judecată, așteptăm, nu știți cum este justiția din România?”, a declarat Maria Tărchilă, pentru Click.
Ce se va întâmpla cu icoana făcătoare de minuni
Într-un interviu pe care cântărețul Andrei de la Alb și Negru i l-a luat în trecut lui Petrică Mâțu Stoian, acesta a vorbit și despre cel mai drag obiect al sufletului său, o icoană făcătoare de minuni. „Este o icoană adusă din Rusia în perioada primului război mondial. Am găsit-o la cineva în casă, undeva aruncată.
E o icoană făcătoare de minuni. Am un Rembrandt, Întoarcerea fiului risipitor! Îmi place foarte mult.”, spunea Petrică Mâțu Stoian, la Acces Direct. Tot în casa artistului se afla și un tablou de Rembrandt care, se spune că ar fi fost original. Printre cei care au primit de pomană o parte dintre lucrurile lui Petrică se numără prietenul său de o viață, Constantin Enceanu, Alin Gabriel Matei şi Mariana Ionescu Capitanescu.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook