Simona Ionescu / Redactor Șef

Schimbare majoră în viața lui Bruce Willis și a lui Demi Moore

Schimbare majoră în viața lui Bruce Willis și a lui Demi Moore
Bruce Willis și Demi Moore trăiesc un nou început. Fiica lor cea mare, Rumer, a deschis un nou capitol pentru marea ei familie, care o include și pe acutala soție a tatălui ei Bruce, precum și pe fetița cuplului, surioara ei cea mai mică. Ea a dezvăluit vestea pe rețelele sociale.

Bruce Willis și Demi Moore au devenit bunici. Fiica lor cea mare, Rumer, în vârstă de 34 de ani a devenit mama primului ei copil. Ea a dezvăluit vestea pe rețelele sociale: a născut acasă și a ales un nume lung și frumos pentru noua ei fiică: Louetta Isley Thomas Willis.

Rumer a născut în casa ei din Los Angeles. Tatăl micuței este partenerul ei, Derek Richard Thomas. „Magie pură”, a scris cântăreața și actrița în timp ce a împărtășit pe Instagram o primă fotografie a micuței sale dormind, cu ochii închiși. Ei au anunțat că fetița lor s-a născut pe 18 aprilie. Mama ei, Demi, a reacționat imediat, în secțiunea de comentarii: „Dragoste pură pentru această micuță păsărică❤️”. Nici mama ei vitregă, Emma Heming Willis, actuala soție a lui Bruce Willis, nu a stat mult pe gânduri și a reacționat: ”OMG, o iubim atât de mult”.

Practic, întreaga familie s-a bucurat de vestea făcută publică. Sora lui Rumer, Tallulah, a notat și ea: „Bună, micuța mea petală. Ne-a fost atât de dor de tine atât de mult timp. Te voi iubi în fiecare moment din fiecare zi! Mătușile sunt obsedate de tine”.

Bebelușul apare în fotografie dormind cu o mână la căpșorul acoperit cu păr brunet, pe o pernă cu o husă tricotată bej, în timp ce o pătură de in de culoarea cafelei cu cruci albe îi era trasă până la burtică.

Prima nepoată a lui Bruce Willis și Demi Moore a venit pe lume pe 18 aprilie

„Louetta Isley Thomas Willis ✨ Louetta Isley Thomas Willis ✨ Ești magie pură. Născută acasă, marți, 18 aprilie. Ești mai mult decât am visat vreodată ✨”, a notat alături de prima imagine a fiicei sale făcută publică, Rumer Willis.

Vedetele au reacționat imediat la aflarea veștii

O serie de vedete au felicitat-o imediat pe proaspăta mămică. Melanie Griffith a scris: „Este frumoasă!!! Felicitări mami! ♥️ Bine ai venit pe această lume Louetta!!! ⭐️”. Alyssa Milano a reacționat și ea: „Mmmm. Este cel mai drăguț copil din toate timpurile?!!!”. Prietena de familie Christie Brinkley a scris: „Oh Rumer, sunt atât de fericită pentru tine și pentru Louetta. „S-a născut într-o familie mare și frumoasă!”, iar fiica acesteia, Sailor, a adăugat: „Felicitări, îngeraș ♥️♥️♥️♥️ ea este perfectă!”.

Rumer Willis și-a ținut relația departe de ochii lumii

Demi Moore și Bruce Willis au trei fiice: Rumer, Scout și Tallulah, care este cea mai mică. Willis și Moore s-au căsătorit în anul 1987 și s-au despărțit 11 ani mai târziu, în 1998. Totuși, cei doi au rămas prieteni chiar și în ziua azi și petrec destul de mult timp împreună. Recent, actorul s-a izolat alături de Demi Moore, în timp ce soția sa actuală, Emma Heming, a rămas în Los Angeles alături de Mabel si Evelyn, copiii mici ai cuplului. Acum, actorul este tare mândru, căci se pregătește să fie socru mic.

Rumer Willis și partenerul ei au anunțat abia târziu că așteaptă un copil

Actrița Rumer Willis și cântărețul Richard Thomas formează un cuplu fericit, despre care nu se știe exact când a început, deoarece cei doi și-au ținut relația departe de ochii lumii. Rumer și Thomas și-au oficializat relația prin intermediul unei postări de pe Instagram în luna mai a anului 2022. Chiar dacă relația e încă „tânără” cei doi abia așteaptau să fie trei. De altfel, atunci când Rumer și-a anunțat sarcina, Derek a apărut în fotografiile postate de actriță.  În imagini acesta sărută burtica de gravidă a divei.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre