Simona Ionescu / Redactor Șef

Schimbare totală. Vulpița și Viorel au un anunț important! Ce se întâmplă în acest weekend

Schimbare totală. Vulpița și Viorel au un anunț important! Ce se întâmplă în acest weekend
După multe încercări grele prin care au trecut, Vulpița și Viorel au pe buze un zâmbet cât casa în care s-au mutat. Soții Stegaru au primit cel mai spectaculos cadou din partea unui telespectator: o locuință. Aceștia vor acum să sărbătorească mutarea în casa nouă, dar și un alt eveniment important.

Vulpița s-a bucurat foarte mult de cadoul primit și vrea să se distreze alături de noii săi vecini din Buzău. Veronica și Viorel organizează o petrecere în stil mare în acest weekend, unde i-au invitat și pe cei din echipa Antenei 1.

Eveniment de zile mari: Ziua Vulpiței

Soții Stegaru și-au propus să uite de pandemie și să se simtă bine, pentru că nu sărbătoresc doar casa nouă, ci și ziua Veronicăi.

„Dăm petrecere. E ziua Veronicăi. Rog toți colegii din redacție, duminică să vină la noi. Să vă urcați în mașină și să veniți pe la noi. Lăsați pandemia”, a spus Viorel în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1.

Vulpița a mărturisit că nu se așteaptă la cadouri grandioase de ziua ei, pentru că are deja tot ce își dorește. De când a primit locuința de la telespectatorul din Buzău este fericită peste măsură.

Renunță la petrecere, pentru că ne aflăm în pandemie

În cele din urmă, Viorel Stegaru a fost de acord că nu este un moment bun pentru o petrecere cu mulți invitați, însă ar conta pentru el dacă ar avea cei mai buni prieteni aproape, referindu-se aici la unele persoane din echipa Acces Direct.

Soții din Blăgești au fost primiți cu brațele deschise de vecinii din satul buzoian, urmând ca și primarul să vină să-i cunoască în perioada următoare.

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii de la Antena 1, este de părere că edilul din județul Buzău îl poate ajuta pe Viorel să-și găsească un loc de muncă. De asemenea, moderatoarea Acces Direct i-a sfătuit pe cei doi soți din județul Vaslui să aibă grijă de noua casă, dar și să-și ia fetița de la socrii pentru a o înscrie la grădiniță. Mirela Vaida i-a îndemnat să-și facă o viză de flotant pentru a fi totul în regulă.

Mario Fresh se filma cântând în momentul în care copiii Andreei Esca, Alexia și Melkior s-au luat la ceartă. I-a pozat

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre