Simona Ionescu / Redactor Șef

Schimbare uriașă la Antena 3. Mihai Gâdea nu mai e prezentator

Schimbare uriașă la Antena 3. Mihai Gâdea nu mai e prezentator
Mihai Gâdea e în culmea fericirii, după ce a avut un mare succes la locul de muncă.

E unul dintre cei mai apreciați realizatori de televiziune, iar acum norocul i-a surâs și mai mult lui Mihai Gâdea.

Mihai Gâdea a tras lozul cel mare. A înțeles că tot ce a făcut până acum nu a fost în zadar

Mihai Gâdea și-a împlinit un vis mai vechi și a devenit, din simplu prezentator tv, acționar la televiziunea unde lucrează. Potrivit profit.ro, acest lucru s-a întâmplat în urma transferului dreptului de proprietate asupra unei cote de 10% din acțiunile firmei de la Corina Voiculescu, care a fost cel mai mare acționar al Antenei 3. Din 2010, Mihai Gâdea a fost acționar al companiei.

Din ce și-a câștigat primii bani

În anul 1999, Mihai Gâdea și-a dat doctoratul în istorie la Institutul de Studii Istorice Nicolae Iorga, cu lucrarea „Ionel Brătianu și epoca sa”. Un an mai târziu, prezentatorul a terminat și Facultatea de Teologie Adventistă și a devenit pastor, ba chiar a ținut și predici în bisericile adventiste.

Invitat în podcastul lui Adrian Artene, acesta a povestit și când și-a câștigat primii bani. Prezentatorul susține că în adolescență visa să ajungă la mare și să se distreze alături de prietenii săi. După ce a vorbit cu tatăl său, părintele a decis să lucreze la o casă de copii timp de două săptămâni, urmând ca la final să primească bani mai mulți. Nu s-a gândit niciodată că ce va urma îl va marca pentru toată viața.

„Era o atmosferă, pe fond era de iad”

„Bun, cert este că m-am dus acolo. Abia ajunsese o tranșă de copii din Gara de Nord. Adi, atmosfera era așa: era un copil care, când vedea câte un geam, pentru că era în sevraj, nu mai avea aurolac sau cine știe cu ce se droga, intra cu capul în el. Erau copii care nu cred că aveau mai mult de 14 ani, în momentul în care vedeau un geam, intrau cu capul.

Era o fetiță, Ana Maria, de vreo cinci anișori, abandonată în Gara de Nord, de etnie romă, adică era evidentă … Deci era o atmosferă, așa, ce să spun, pe fond era de iad. Spărgeau toate geamurile, unul urla, altul se dădea cu capul de pereți,”, a povestit acesta, în cadrul podcastului lui Adrian Artene.

Sursă foto: antena3

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre