Simona Ionescu / Redactor Șef

Schimbări pe bandă rulantă în viața unei vedete din showbiz. Ceva le-a dat de gândit internauților

Schimbări pe bandă rulantă în viața unei vedete din showbiz. Ceva le-a dat de gândit internauților
Când a intrat în povestea de iubire cu George Burcea, mulți au fost sceptici privind viitorul acesteia, dar cei doi au demonstrat că se iubesc și vor să fie împreună.

Și, totuși, ceva le-a dat de bănuit fanilor că e posibil ca ceva să nu mai meargă așa cum trebuie. Viviana a declarat că s-a mutat în casă nou, ba chiar le-a arătat prietenilor cum este noua locuință. Dar n-a pomenit nimic de iubitul său, ceea ce i-a pus pe fanii acesteia pe gânduri. De ce lipsește Burcea din peisaj? O întrebare la care oricât s-au chinuit prietenii din online să afle răspunsul, acesta nu a venit.

@viviana.sposub

in my girly girl era🌸

♬ sunet original – viviana.sposub

Apartamentul nu are living

Pe contul său de Tiktok, frumoasa Viviana a făcut un tur virtual al noului apartament, mobilat după bunul plac în nuanțe de alb, roz și mov și era extrem de fericită de noua achiziție. Singurul lucru pe care această casă nu îl are este un living, însă vedeta a spus că nu o deranjează absolut deloc.

„Mă bucur să am multe spații de depozitare”

”M-am mutat într-un nou apartament și facem turul! În bucătărie este cu roz și cu mov, exact așa cum este în tot apartamentul. Holul, cu această balerină superbă. Primul dormitor care este mov. Iubesc să am plante în casă pentru că aduc prosperitate. Și abia aștept să am grijă de noii mei prieteni. Acesta este al doilea dormitor. Apartamentul nu dispune de living, dar pe mine, sincer, nu mă deranjează. Mă bucur că am foarte multe spații de depozitare”, a spus Viviana.

Viviana, mândră de noul apartament

Burcea speră să  mai prindă roluri mari

După ce a interpretat rolul lui Lurch, majordomul familiei Addams, viața lui George Burcea s-a schimbat radical, iar actorul speră să aibă parte de roluri cât mai mari. „Am făcut filme și-n India, în Germania, peste tot în Europa. Dar, pentru mine, cel mai important proiect, de până acum, cel mai bun, cel mai important rol, deși nu am avut unul foarte mare, e cel de majordom, esențial pentru Familia Adams.

George Burcea își dorește roluri mari

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru aceste proiecte și mă rog să îmi dea sănătate și putere să trec peste toate greutățile”

Distribuția este extraordinară, iar dacă acum 10-12 ani mi-ar fi spus cineva că voi juca alături de Catherine Zeta-Jones și de Luis Guzman, iar regizorul va fi Tim Burton, aș fi râs cu lacrimi. Dar iată că munca, încrederea, perseverența și poate norocul, ca să nu spun talentul, și-au făcut efectul.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru aceste proiecte și mă rog să îmi dea sănătate și putere să trec peste toate greutățile ce îmi ies în cale și să muncesc cu la fel de mult spor”, a mărturisit fostul soț al Andreei Bălan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre