Simona Ionescu / Redactor Șef

Se complică lucrurile în cazul lui Marius Pieleanu. O altă studentă l-a reclamat, la fel și profesorii

Se complică lucrurile în cazul lui Marius Pieleanu. O altă studentă l-a reclamat, la fel și profesorii
O fostă studentă a lui Marius Pieleanu a depus o sesizare la SNSPA în care este acuzat de hărțuire sexuală. Numele profesorului apare și în două dosare de proxenetism instrumentate de DIICOT în 2010 și 2012. Cazul se complică și prin sesizarea unor profesori de SNSPA

Viață grea pentru Marius Pieleanu, pentru că o altă studentă a făcut o sesizare oficială la SNSPA. Acesta a fost audiat ca martor și în alte două dosare de proxenetism instrumentate în 2010 și 2012 de procurorii DIICOT. Însă la acest moment, procurorii au deschis un dosar in rem în care sunt vizați atât Alfred Bulai, cât și Marius Pieleanu. Ei au primit zeci de sesizări, așa cum deja se știe din știrile din presă.

Tot pe numele lui Pieleanu au mai fost făcute încă două sesizări oficiale, din partea profesorilor. Peste 30 de cadre didactice au semnat, zilele trecute, o sesizare oficială, alături de alți studenți.

Sunt surse din SNSPA care spun că Marius Pieleanu nu a fost anchetat de Comisie de Etică a universității deoarece aceasta ar fi invocat faptul că nu are suficiente informații despre victime, fostele studente care și-au spus poveștile în presă.

Marius Pieleanu ar fi plătit între 1000-2000 de lei pentru serviciile oferite

Din informațiile prezentate în dosarele din 2010 și 2012 reiese că Marius Pieleanu ar fi frecventat două bordeluri, dar în acel moment reprezentanții SNSPA au spus că nu au fost informați oficial. Potrivit informațiilor oferite de ProTV, sursele au confirmat că în rechizitoriul unuia dintre dosare, Pieleanu a recunoscut că a fost la bordel.

Și că ar fi plătit pentru serviciile primite între 1000-2000 de lei. După scandalul sexual pornit în urma mărturisirilor unor studente care au vorbit de experiențe traumatizante din cauza lui Pieleanu, acesta a anunțat că va părăsi SNSPA.

Ce avere are Marius Pieleanu

O altă sesizare pe numele lui Marius Pieleanu

Conform ultimei declarații de avere pe anul 2023, dar publicate pe 3 iunie 2024 de ANI, Marius Pieleanu are, alături de soția sa, două terenuri intravilane în Chitila, Ilfov și în București. Precum și o casă, trei apartamente în București și unul la Sinaia.

Profesorul implicat în scandalul sexual are și patru conturi curente, opt depozite bancare și cinci fonduri de investiții. Dar și titluri de stat, certificate și obligațiuni.

Soția lui Marius Pieleanu, care i-a iertat toate aventurile de-a lungul vieții este Ileana Manuela Pieleanu, absolventă a Facultății de Drept la Universitatea din București, un master la SNAPA și un doctorat la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”. Femeia a deținut posturi importante în carieră: director la Administrația Penitenciarelor și director la Direcția Contencios și Elaborare Acte Normative din Parlament.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre