Simona Ionescu / Redactor Șef

Se distrează cu Elena Băsescu, dar iubește pe alta. Ce a făcut Cătălin Tomată, fostul partener al Ebei

Se distrează cu Elena Băsescu, dar iubește pe alta. Ce a făcut Cătălin Tomată, fostul partener al Ebei
E clar pentru toată lumea. Cătălin Tomată a dat-o uitării pe Elena Băsescu. Cu cine s-a afișat acum tânărul.

Multă lume a crezut că Elena Băsescu și Cătălin Tomată au toate șansele să se împace. Situația e însă cu totul alta.

Se distrează cu Elena Băsescu, dar iubește pe alta. Ce a făcut Cătălin Tomată, fostul partener al Ebei

S-a dus perioada în care Cătălin Tomată umbla după Elena Băsescu. Fie ea și fiica fostului președinte al României, acum tânărul nu o mai vrea. Mulți credeau că cei doi își vor mai da o a doua șansă, însă acesta i-a dat lovitura decisivă.

Tomată s-a afișat recent cu noua sa cucerire pe rețelele de socializare. E vorba de o domnișoară care, culmea, seamănă cu Eba de acum câțiva ani. Cei doi îndrăgostiți apar împreună la un restaurant de fițe și par extrem de fericiți.

Nimeni nu știe de ce Eba s-a despărțit de Tomată

Elena Băsescu și Tomată și-au spus adio în 2019, dar nimeni nu știe care a fost motivul real al divorțului. Cei doi au împreună o fetiță superbă, care a împlinit trei anișori. Tomată și Elena s-au luptat mult timp în tribunal pentru custodia fetiței. După multe și grele încercări, au ajuns să se înțeleagă și să-și crească fetița împreună.

Câte eșecuri amoroase a avut Eba

Elena a avut multe povești de dragoste, care de care mai picante, dar se pare că a avut ghinion la capitolul dragoste. Aceasta a fost căsătorită cu Bogdan Ionescu, de care a divorțat ulterior. Prima relație a acesteia despre care se știe a fost cu jurnalistul Radu Prunaru, relația lor sfârșindu-se brusc. Nici în acest caz nu s-a știut motivul despărțirii. Tot Eba a fost iubita lui Andrei Hrebenciuc, unul dintre adversarii politici ai lui Traian Băsescu.

Sursă foto: instagram

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre