Simona Ionescu / Redactor Șef

Se întâmplă ceva foarte straniu cu Oana Moșneagu, înainte de nuntă. E șocant ce scoate pe gură

Se întâmplă ceva foarte straniu cu Oana Moșneagu, înainte de nuntă. E șocant ce scoate pe gură
Cu o săptămână înainte de nuntă, actrița face dovada stresului pe care îl duce cu ea zi de zi. Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit la starea civilă, iar în 2 iunie vor avea nunta, în locația în care au petrecut Smiley și Gina.

Cu numai o săptămână înainte de nunta, Oana Moșneagu este o mireasă stresată. E așa copleșită de câte mai are de făpcut și de emoțiile legate de cum va ieși evenimentul, încât a început să încurce borcanele.

Ea a povestit că a fost să viziteze locația de nuntă, a încurcat borcanele. „Deci, când vin pacienții, se așază la masă”, ne-a spus actrița celor care administrează spațiul. Și nu s-a oprit aici. A cerut „platoul de degustare la farmacie” în loc de cofetărie. Actrița a dezvăluit toate acestea pe rețelele sociale.

Oana și Vlad Gherman, nuntă copy-paste după Smiley și Gina

După ce și-au dorit o nuntă într-un hambar, noua doamnă Gherman a descoperit locația în care au avut nunta, fix acum un an, Smiley si Gina. Locația are forma unei sere și se găsește în apropierea Bucureștiului. Tema aleasă de cei doi actori este „Visul unei nopți de vară”.

Oana Moșneagu nu își mai vede capul de stres înainte de nuntă (Instagram)

Mirele va îmbrăca un smoking negru la cununia religioasă și un costum gri, la petrecere, el fiind și cel care s-a lăudat cu noile haine. Mireasa a decis să păstreze momentan secretul asupra ținutelor sale din ziua cea mare, ea devoalând numai faptul că va purta două rochii.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au cunoscut filmând serialul Adela

Zvonurile despre o posibilă idilă între Oana Moșneagu și Vlad Gherman au început să circule încă de la finele anului 2021. După despărțirea de Cristina Ciobănașu, actorul a suferit foarte mult. În perioada ce a urmat despărțirii, și până să își facă o iubită nouă, actorul și-a arătat public toată suferința pe care o simțea.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au început să fie un cuplu la finele anului 2021. Ei s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Adela (Instagram)

La începutul anului 2022, noua relație a fost făcută publică, de către actor. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Adela. Nu numai ei apar în serial, ci si fosta iubită a actorului, Cristina Ciobănașu.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre