Simona Ionescu / Redactor Șef

Se întâmplă ceva în familia Oțil. Gabriela vrea explicații clare: Enduro, motanul sau o femeie?

Se întâmplă ceva în familia Oțil. Gabriela vrea explicații clare: Enduro, motanul sau o femeie?
Dani Oțil e tras la răspundere. Frumoasa Gabriela i-a cerut să fie sincer și să spună ce rele a făcut.

Cu puțin timp în urmă, Gabriela Oțil le-a arătat fanilor zgârieturile de pe gâtul soțului său.

Se întâmplă ceva în familia Oțil. Gabriela vrea explicații clare

Într-un video postat pe Instagram, Gabriela Oțil i-a cerut lui Dani să spună adevărul, după ce a fost prins cu zgârieturi pe gât. Deși prezentatorul părea că nu înțelege ce se întâmplă cu viața lui, blonda a fost extrem de hotărâtă și nu s-a lăsat cu una, cu două.

„Dani a zis că a fost la Enduro. Unde ai fost? Uită-te puțin la tine. Tu să-mi spui unde ai fost, lasă glumele!”, a pus Gabriela punctul pe I. Din păcate, altă explicație nu a primit.

Dar Dani putea, într-adevăr, să se fi zgâriat în timpul cursei Enduro, când concurenții se mai agață prin lăstărișul din pădure. Sau, poate, zgârieturile să i le fi făcut motanul în timpul unei partide de joacă. Gabriela probabil că încă mai așteaptă explicații, căci sigur s-a gândit și la o femeie.

De Revelion, Gabriela s-a ascuns în pivniță

Sărbătorile de iarnă au fost un moment mult dorit de cei doi, pentru că aveau mare nevoie de liniștea pe care ți-o oferă familia. Matinalul, fotomodelul și micuțul Luca Tiago au ales ca anul acesta să stea acasă, în vila din Corbeanca, să mănânce cele mai bune preparate și să lâncezească în fața televizorului. Din păcate însă, artificiile de la trecerea dintre ani l-a speriat foarte mult pe Luca. Gabriela nu a știut cum să-l liniștească și într-un final s-a ascuns cu copilul în pivniță.

„Nu mai vreau artificii, nu-mi mai plac, le urăsc”

„La mulți ani. A fost primul Revelion cu bebelușul. Am stat acasă. A fost foarte mișto, nici nu ne trebuia mai mult de atât, doar că a fost prima dată când am urât artificiile. Și nu se mai terminau… Nu mai vreau artificii, nu-mi mai plac, le urăsc. Și pentru că dormitorul nostru este la mansardă, se auzeau foarte tare, așa că nu am știut unde să fug mai repede.

Am ajuns în pivniță și stăteam acolo cu bebe în brațe. Bebe s-a calmat imediat, așa că la ora 12.01 eram în pat. Dormeam”, le-a povestit Gabriela fanilor săi.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre