Simona Ionescu / Redactor Șef

Se poate și la noi! Un șofer transgender conduce autobuzul în rochie. Reacțiile călătorilor

Se poate și la noi! Un șofer transgender conduce autobuzul în rochie. Reacțiile călătorilor
Poartă tocuri cui și rochii provocatoare. Vrea să își pună și silicoane. Conduce un autobuz al regiei locale, în Iași. Călătorii își fac cruce când nimeresc acest mijloc de transport.

Dacă nu ați ghicit încă, vă spunem noi: frumusețea pe tocuri și îmbrăcată în rochii mulate nu e femeie, ci bărbat, un șofer transgender conduce autobuzul în rochie. Are 38 de ani, Bogdan R.

Bogdan R. este, de departe, cel mai neașteptat șofer de autobuz nu doar din municipiul Iași, ci din România. Pentru că s-a simțit femeie toată viața lui, adult și în cunoștință de cauză, a decis să se poarte ca atare. Bărbatul are curajul să își exprime identitatea de gen diferită.

Un șofer transgender conduce autobuzul în rochie

În primă fază ținutele lui Bogdan au iscat discuții între colegii de la Compania de Transport Public (CTP) Iași, scrie Bzi.ro. Iar colegele sunt cam invidioase. Bărbatul are o dexteritate aparte  de a conduce autobuzul cu tocuri imense în picioare.

un șofer transgender conduce autobuzul în rochie

Probleme au fost și cu călătorii. Aceștia se minunau ca la circ ori de câte ori apărea pe traseu. Își fac cruce. Dar conducerea CTP Iași a acceptat situația bărbatului. Acesta este transgender și își dorește să parcurgă transformarea spre ceea ce simte că este, o femeie. Face deja tratament hormonal.

Povestea șoferului de autobuz pe tocuri cui

Nu cu mult timp în urmă era căsătorit. Are și un băiețel. După ce fosta soție a aflat că este transgender l-a părăsit. El este într-o altă relație.  Dar tot cu o femeie. Faptul că e trans nu i-a schimbat orientarea sexuală.

„Eu am făcut terapie o perioadă, deoarece situația mea este mai veche. Persoanele în situația mea încearcă să ascundă adevărul din cauza răutăților din jur, dar făcând terapie mi-am dat seama că ceea ce simt e mai important. Viața mea personală este mai importantă. Nu mi-am schimbat orientarea sexuală, chiar dacă am făcut această schimbare, eu îmi doresc o relație tot cu o femeie. În prezent am o prietenă și mă înțelege.

Eu mă simt bine când mă îmbrac ca o femeie, cum o femeie se simte bine să se îmbrace în rochie, așa mă simt și eu. Acasă mă îmbrac la fel ca pe stradă, așa mă simt bine. (…) Fosta soție nu a fost de acord și ne-am despărțit, iar copilul nostru a rămas cu ea și nu cunoaște situația. Eu am locuit 10 ani în Spania și acolo oamenii sunt mai deschiși. În occident este altfel concepția și fiecare om își duce viața liniștit”, a declarat Bogdan R., conform sursei citate. Nici părinții luni nu știu de transformare.

Ce decizie a luat în legătură cu schimbarea totală

În prezent Bogdan a început transformarea fizică. Cum am spus, ia hormoni, dar face mai multe tratamente printre care cu laser, pentru epilare definitivă. „M-am gândit ca pe viitor să fac și o schimbare fizică, să îmi pun silicoane, dar acest lucru este în plan secund. Aștept să termin tratamentul hormonal, să văd rezultatele”, spune Bogdan R.. Referitor la operația de schimbare a sexului, spune că nu este încă decis. Dar, șoferul transgender e hotărât să își schimbe numele.

Sursa foto: Bzi.ro

Încă un divorț monden; scandalul e cât casa în familia Bodi. Se aruncă cu vorbe grele

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre