Simona Ionescu / Redactor Șef

Seara amuletelor. Chef Cătălin Scărlătescu și-a salvat ”cuțitul de aur”

Seara amuletelor. Chef Cătălin Scărlătescu și-a salvat ”cuțitul de aur”
Concursul culinar Chefi la cuțite este din ce în ce mai tensionat. Concurenții au mărturisit că sunt obosiți, iar chefii se luptă cu amuletele pentru echipele lor. Un ”cuțit de aur” a picat la proba de lactate, dar a fost salvat.

Nici nu începuse bine al 14-lea battle, că chefii au sărit cu amuletele. Bucătăria a răsunat de zgomotul asurzitor al soneriei care anunțau amuletele.

Seara amuletelor. Chefii au făcut jocurile

„Chefi la cuțite”, sezonul 9,  se apropie de sfârșit. Tensiunea este mare, emoțiile sunt uriașe. Și concurenți și chefii sunt la limită.

Încă înainte să afle ce temă de gătit au, în cel de-al 14-lea battle, cei trei chefi s-au întrecut în amulete. Primul a fost Cătălin Scărlătescu, cel care a vrut să o „fure” pe Elena Matei în echipa sa. Mișcarea sa a fost însă anulată de o amuletă folosită de Sorin Bontea. Tânăra a început să plângă că va fi despărțită de echipa ei, iar Vincenzo Aiello a fost victima acestui du-te-vino.

Florin Dumitrescu nu s-a lăsat mai prejos și a făcut schimb de concurenți, luându-l înapoi în echipa sa pe Florin Revesz.

Vincenzo Aiello a fost victima acestui du-te-vino

Au avut de gătit alimente care se aruncă

Concurenții au fost nevoiți să gătească cu alimente care, de obicei, de aruncă: gheare de pasăre, burtă, urechi și picioare de porc etc.

Echipa verde a făcut ciorbă de burtă și un brasato (friptură fragedă) de obraz de vițel. Echipa albastră a mizat pe un zampone umplut cu târtițe. Echipa lui Cătălin Scărlătescu a făcut o tocăniță de inimi de rață cu mămăliguță și orez cu picioare de pui. Nu a rezistat și a pus multe condimente asiatice.

Au degustat scafandrii, iar echipa albastră a lui chef Florin Dumitrescu a câștigat și de data aceasta.

Chef Cătălin Scărlătescu a scos din nou o amuletă și l-a păstrat pe Alex, iar cel eliminat a fost Enzo (Vincenzo Aiello)

”Un cuțit de aur” a pierdut proba cu lactate

Intrați la duel, concurenții din echipa mov și cei din echipa verde au primit libertatea de-a găti orice rețetă își doresc, dar cu o condiție: să utilizeze produse lactate. După ce au degustat atent farfuriile pregătite de dueliști, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu au acordat punctele ce au stabilit ce concurent va fi eliminat.

Concurenții au avut emoții, prea puțin încrezători în farfuriile lor, dar s-au dat note foarte mari. Surpriza a venit la sfârșit când Alexandru Bădițoaia (Alex), cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, a obținut cel mai mic punctaj.

Chef Cătălin Scărlătescu a făcut un gest pe care nu l-a mai făcut nimeni până acum. A scos din nou o amuletă și l-a păstrat pe Alex, iar cel eliminat a fost Enzo (Vincenzo Aiello).


Paul Vasile a devenit primul cuțit de aur ce părăsește Chefi la cuțite

Chefi la Cuțite stârnește controverse. Cine ar fi câștigătorul competiției

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre