Simona Ionescu / Redactor Șef

Secretele pentru care e bine să alegeți bijuteriile din argint

Secretele pentru care e bine să alegeți bijuteriile din argint
Din ce în ce mai mulți experți au ajuns la concluzia că argintul are extraordinara capacitate de a alunga durerile de cap.

Începe să se înnegrească atunci când în organism au loc anumite procese. Dar argintul este unul dintre cei mai buni prieteni.

Secretele pentru care e bine să alegeți bijuteriile din argint

Încă din Antichitate, marii specialiști ai vremurilor au declarat că argintul întărește emoțiile, trezind abilitățile intuitive și absorbind energiile negative. Iar cine alege să poarte zilnic bijuterii de argint va fi mult mai calm și fără dureri de cap. Mai mult, ionii de argint au și un puternic imunomodulator și încetinesc îmbătrânirea. Dar asta nu e tot. Acest metal extraordinar scade tensiunea arterială. Cine alege să poarte un inel de argint pe degetul mic nu va avea probleme cu inima.

Amplifică senzualitatea feminină

Argintul reușește totodată să vă scape de deochi. Iar pentru asta nu trebuie decât să purtați la gât o cruciuliță de argint și în portofel un bănuț din același metal. Considerat de alchimiști metalul lunii și al zeițelor, acest metal amplifică senzualitatea feminină, fiind totodată un remediu natural foarte eficient împotriva infecțiilor.

Consumați apă din vase de argint

Încă din perioada Evului Mediu, argintul a fost considerat un protector prețios. Mai ales în perioada epidemiilor de ciumă, nobilii și aristocrații fiind apărați pentru că au consumat apă din vase de argint. De altfel, potrivit experimentelor realizate de doctorul Henry Margraff, argintul are capacitatea de a distruge în doar cinci-șase minute peste 650 de microorganisme, virusuri și bacterii.

Sursă foto: catawiki

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre