Simona Ionescu / Redactor Șef

Secretele premiilor Oscar. Cum se pregătesc vedetele pentru cea mai importantă noapte

Secretele premiilor Oscar. Cum se pregătesc vedetele pentru cea mai importantă noapte
De la ședințe de crioterapie la perfuzii, vedetele au început pregătirile pentru decernarea premiilor Oscar cu câteva luni în urmă.

Cea mai importantă noapte a filmului, decernarea premiilor Oscar este aproape și o mulțime de vedete urmează să ajungă duminică la Dolby Theatre din Los Angeles. Cum s-au pregătit divele.

Pe covorul roșu celebritățile vor păși stăpâne pe ele, pentru a se asigura că sunt surprinse de camerele de filmat din toate unghiurile. Pentru a arăta impecabil, vedetele au început pregătirile în urmă cu  câteva luni, o întreagă armată de experți asigurându-se că celebritățile sunt în cea mai bună condiție pentru sezonul premiilor.

Emma Stone renunță la alcool ca să nu fie balonată

Emma Stone este foarte bine cotată pentru a câștiga premiul pentru cea mai bună actriță pentru rolul său din „Lucruri rele”. În 2017, în timp ce se pregătea să calce pe covorul roșu, ea a dezvăluit că și-a început ziua cu o mască de tratament facial SK-II și un suc presat la rece Joan’s Greens de la Juice Served Here.

Emma Stone în 2019

Antrenorul ei, Jason Walsh, a dezvăluit, de asemenea, cum ea și alte vedete se pregătesc pentru marele eveniment, spunând că încep prin a bea ceai verde ca diuretic natural și, în același timp, renunță la alcool pentru a reduce balonarea. De asemenea, este știut faptul că lui Jason îi place să își aducă clienții în cea mai bună stare de sănătate prin implementarea antrenamentelor de forță și prin adăugarea unor antrenamente de condiționare.

Carey Mulligan nu renunță la serul de noapte

Între timp, Carey Mulligan va rămâne la metoda ei de frumusețe încercată și testată pentru Oscaruri, unde este nominalizată pentru cea mai bună actriță pentru „Maestro”. Pregătirea pentru cea mai tare noapte începe cu o seară înainte, cu aplicarea serului de noapte al Dr. Barbara Sturm, înainte de a folosi un aparat de masaj facial de la Joanna Czech pentru a ajuta serul să pătrundă în porii ei. Apoi continuă cu un „fix line smoothing device” de la NuFace, care netezește ridurile.

Emily Blung apelează la maseurul celebrităților

Emily Blunt, nominalizată pentru cea mai bună actriță în rol secundar se bazează pe un masaj facial și îl vizitează pe maseurul celebrităților, Lord Gavin McLeod Valentine, înainte de a ajunge pe covorul roșu. Tratamentul ei preferat este tratamentul facial The Method al lui Augustinus Bader, pe care Lord îl asociază cu propriul său masaj facial ritmic.

Da’Vine Joy Randolph, cotată pentru a câștiga premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru The Holdovers, optează pentru un masaj complet al corpului în zilele de covor roșu

Cum scapă Da’Vine Joy Randolph de toate toxinele

Da’Vine Joy Randolph, despre care se spune că va câștiga premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru „The Holdovers”, optează pentru un masaj complet al corpului pentru a „mă elibera de toate toxinele și pentru a îndepărta orice umflătură”. Atmosfera contemplativă este întregită de sunete ale bolurilor tibetane. Da’Vine își menține corpul hidratat folosind o perfuzie, pe care o numește „salvatoare”. „Te ajută să obții un plus de hidratare”, a menționat aceasta.

Sandra Bulock începe pregătirile pentru premiile Oscar cu trei luni înainte

Antrenorul personal Simone de la Rue, care a lucrat cu Taylor Swift, Sandra Bullock, Anne Hathaway și Reese Witherspoon, a explicat în cadrul emisiunii This Morning că minunatele sale cliente sunt pregătite să muncească din greu pentru a arăta cât mai bine. Ea i-a spus prezentatoarei Ferne McCann că celebritățile ajung la ea cu șase până la opt săptămâni înainte de eveniment, sau chiar 12 săptămâni, în funcție de cât timp au la dispoziție.

„Se antrenează cinci-șase zile pe săptămână timp de o oră pe zi. Pare mult, dar trebuie să faci din asta o prioritate. O fac pentru că sunt plătite să arate așa. Asta uităm, face parte din fișa postului lor să se asigure că arată fabulos pe covorul roșu”, a spus antrenorul.

Jessica Alba apelează la crioterapie

Celebritățile nu se opresc doar la antrenamente, ci au apelat și la crioterapie. Vedete precum Jennifer Lawrence și Jessica Alba ar fi încercat acest tratament, care presupune să intre într-o „crio saun” răcită sub zero grade. Se crede că terapia prin frig ajută la descompunerea celulelor adipoase și la reducerea aspectului celulitei și poate diminua ridurile, ajutând totodată și la durerile musculare.

Carey Mulligan va rămâne la metoda ei de frumusețe încercată și testată pentru premiile Oscar – unde candidează pentru cea mai bună actriță pentru Maestro (foto la recepția nominalizaților la Oscaruri)

Dermatologul Harold Lancer, care este un favorit al lui Kim Kardashian și Beyonce, este de gardă 24 de ore din 24 și 7 zile din 7 pentru pacienții săi care au nevoie de ajutor. El este întotdeauna pregătit pentru apeluri telefonice în mijlocul nopții cu probleme legate de imperfecțiuni. „Ne așteptăm la asta. Fie că este miezul nopții, în noaptea precedentă sau la 4.30 dimineața. Telefonul meu mobil sună tot timpul, nu-l pot închide niciodată”, a spus medicul.

„Am luat ață dentară și am cusut-o”

Celebrul stilist Anita Patrickson, care și-a făcut un nume aranjând-o pe Emma Watson în timpul ultimelor trei filme „Harry Potter”, trebuie să fie întotdeauna pregătit pentru orice fel de incidente de ultim moment în materie de modă. O clientă care și-a despicat rochia în timp ce mergea spre ceremonie, i-a dat un telefon disperată.

„Era o rochie cu corset foarte frumoasă. Pentru că era un corset structurat, niciunul dintre firele mele nu avea să țină… Am luat ață dentară și am cusut-o de-a lungul fermoarului. Cred că nimeni nu a fost mai înțelept!”, a mărturisit specialistul.

Sursă foto: Daily Mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre