Simona Ionescu / Redactor Șef

Secretul juratului de la „Te cunosc de undeva”. Folosește un condiment de pe vremea sfinților Constantin și Elena ca să aibă succes în afaceri

Secretul juratului de la „Te cunosc de undeva”. Folosește un condiment de pe vremea sfinților Constantin și Elena ca să aibă succes în afaceri
Femeie credincioasă, Ozana Barabancea e foarte apropiată de Divinitate. Când a aflat că sfântul Ardealului, părintele Arsenie Boca va fi canonizat, juratul de la „Te cunosc de undeva” a transmis imediat un mesaj.

Ori de câte ori a avut nevoie de ajutor, jurata emisiunii „Te cunosc de undeva”, Ozana Barabancea, spune că a mers cu toată încrederea la mormântului părintelui Arsenie Boca și s-a rugat cu tot sufletul.

După ce BOR a dat decizia ca cel supranumit Sfântul Ardealului să fie canonizat, Ozana Barabancea a spus că e foarte emoționată și fericită. Artista spune că „îl simt viu, îl simt prezent” și de fiecare dată când merge la mormântul său, „am așa o bucurie imensă, viscerală”.

Ozana Barabancea nu pleacă nicăieri fără să poartă busuioc

Legenda spune că busuiocul, care înseamnă rege în limba greacă, ar fi crescut pe locul unde împărații Constantin și Elena au descoperit Sfânta Cruce. Acest condiment cu totul extraordinar este și prietenul de nădejde al Ozanei Barabancea. Vedeta spune că niciodată nu pleacă de acasă fără să poarte busuioc la ea și și-a învățat și copiii să facă același lucru.

„Fiica mea nu iese din casă până nu-și pune busuioc în sân. E lege”

Ozana Barabancea, fericită că-l va canoniza pe părintele Arsenie Boca. Sursă foto: instagram

 „Îi băgam fiului meu busuioc în buzunare. Fiica mea nu iese din casă până nu își pune busuioc în sân. Lege! Eu nu am? Se spune că Adam și Eva când au fost izgoniți din Rai, nu voiau și au fost împinși și au vrut să ia și ei ceva din Rai. Au luat ce au apucat și au luat busuiocul. Este foarte folosit și în biserici.

„Întotdeauna, când merg la o negociere, îmi pun busuioc în sân”

Avea și Maria Tănase un cântec „Mi-am pus busuioc în păr.. Mi-am pus busuioc în sân’. Unde pui busuiocul, el are efecte miraculoase. Întotdeauna, când merg la o negociere, îmi pun busuioc în sân. Îmi pun și mir. Dar busuiocul obligatoriu”, s-a destăinuit Ozana Barabancea la Metropola TV.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre