Simona Ionescu / Redactor Șef

Secretul pe care soțul Oanei Zăvoranu a încercat să-l țină: are un copil

Secretul pe care soțul Oanei Zăvoranu a încercat să-l țină: are un copil
Când încă nu erau soț și soție, iar Alex Ashraf ar fi făcut orice pe lume să-i arate dragostea lui, Oana Zăvoranu a aflat că bărbatul are un copil.

Invitată în emisiunea „Acces direct” din acea perioadă a fost nu doar Oana Zăvoranu, ci și Alexandra, fosta iubită a lui Alex și mama copilului său. Femeia a încercat să explice întregii țări ce fel de om e bărbatul alături de care a crezut că-și poate face o familie.

Alex Ashraf și-a atacat fosta iubită 

În încercarea de a-i demonstra Oanei că e un bărbat asumat în care ea poate avea încredere deplină, Alex a început o ceartă cu Alexandra, iar jignirile au curs și de o parte și de cealaltă. În timp ce Ashraf o acuză că „ba vrei să fiu tatăl copilului, ba nu (n. în acte)”, bruneta l-a redus la tăcere cu afirmațiile făcute. „Știi bine câte promisiuni și de câte ori ai stat în genunchi. Și ți s-au dat o mulțime de șanse. La cât de mincinos ești… Astăzi mă dai în judecată pentru că vrei să-ți asumi niște responsabilități, mâine îți renegi copilul la televizor.

„Nici de vizite n-ai fost în stare”

Un copil nu e o jucărie, ori te ocupi, ori nu. Problema ta e că ai vrut numai drepturilor, nu  și obligațiile. Nici de vizite n-ai fost în stare și știi cât a plâns acest copil, că nici de ora la care ai spus că vii n-ai venit. Și apoi te rugai de copil, pentru că era foarte supărat pe tine și nu vroia să mai ieșiți împreună…”, a spus mama copilului lui Alex Ashraf.

„El o iubește pe Oana Zăvoranu și tu de asta ai ieșit”

În scandal a intervenit atunci și mama lui Alex, Petronela, care a explicat cât de cinstit și corect e fiul său și cât de mult a greșit Alexandra.

„Fiul meu are perfectă dreptate, nu minte cu absolut nimic. El a fost tot timpul prezent în viaţa ei. Alexandra nu a muncit niciodată. Păcatul fiului meu, cel mai mare păcat, este că a iubit această femeie.

Alexandra i-a cerut lui a să-şi schimbe numele pentru că nu voia să-i apară în certificatul copilului ‘Abu-Amoud’. Nu înţeleg ce vrei de la el, tu ai demarat toată nebunia asta, nu el. El o iubeşte pe Oana Zăvoranu şi tu de asta ai ieşit”, a spus atunci fosta soacră a Queridei.

S-a dovedit acum că iubirea pentru Oana s-a dus pe apa sâmbetei, după ce lui Alex i-au căzut ochii pe o femeie de uși multe, așa cum susține diva.

Mama lui Alex Ashraf. Captură: Acces direct

A pierdut custodia copilului

Pe 30 mai 2018, magistrații Judecătoriei București i-au retras lui Alex Ashraf custodia parțială pe care o avea asupra copilului său. Custodia totală a fost primită de mama băiatului, Oncescu Alexandra.

”Admite acţiunea formulată de reclamanta ONCESCU ALEXANDRA ROBERTA în contradictoriu cu pârâtul ABU AMOUD ASHRAF.

Modifică măsura stabilită prin sentinţa civilă nr. 4839 din 12.04.2016 de Judecătoria Sector 2 Bucureşti în dosarul nr. 34253/300/2013, cu privire la minorul O.M.A.M., în sensul că dispune exercitarea autorităţii părinteşti cu privire la minor exclusiv de către mama reclamantă. Ia act că reclamanta solicită cheltuieli de judecată pe cale separată.

Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sector 2 Bucureşti”, se arată în comunicatul justiției. După acel scandal de la Acces direct, în care Oana Zăvoranu nu a intervenit, lăsându-l pe Alex să-și rezolve problemele trecutului, bruneta nu a mai deschis niciodată subiectul public. A încercat să-l protejeze pe cel de care spunea că e bărbatul vieții ei, dar a sfârșit prin a fi înșelată cu o altă femeie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre