Simona Ionescu / Redactor Șef

Selena Gomez afectată de simptomele lupusului. Vedeta și-a găsit alinarea în machiaj

Selena Gomez afectată de simptomele lupusului. Vedeta și-a găsit alinarea în machiaj
Selena Gomez suferă de boala lupus, o boală cronică autoimună. Cântăreața se luptă cu boala din 2013 și trebuie să ia medicamente pentru a ameliora simptomele. Aceasta a recunoscut că și-a pierdut încrederea în ea din cauza fluctuației în greutate. Ca urmare a bolii, a fost supusă unui transplant de rinichi în vara anului 2017.

Fosta vedetă Disney trebuie să își gestioneze simptomele bolii, care pot include umflarea articulațiilor, dureri musculare, febră, dureri toracice, căderea părului, ulcere bucale sau nazale, erupții faciale și oboseală extremă.

Pentru a ameliora problemele, artista folosește diferite medicamente, care au efecte secundare,  cum ar fi creșterea în greutate.

Selena Gomez își lansează o linie de cosmetice

Selena Gomez se pregătește să își lanseze propria marcă de machiaj și în cadrul unui interviu cu revista Cosmopolitan a explicat că simte că trebuie să își  schimbe mentalitatea în legătură cu imaginea ei, în urma diagnosticului complicat.

Rare, Selena Gomez’s first new album in over four years, is out now. „When you take that long of a break, it is pretty nerve-wracking,” she says.

„Am devenit nesigură pe mine. Am și lupus, așa că fluctuez mult în greutate. A trebuit să învăț destul de devreme să fiu puternică atunci când vine vorba de aceste lucruri și să înțeleg că nu contează deloc. Este pur și simplu un efect secundar. Asta este”, a spus cântăreața.

Selena Gomez spune că acesta este motivul pentru care lansează o linie nouă de cosmetice, acestea fiind mai mult ca o „comunitate”, decât pur și simplu machiaj sau creme hidratante.

„Am vrut să găsesc o modalitate de a transforma acest brand într-o comunitate, într-un stil de viață care depășește machiajul și să vă arate cum să îl aplicați. Este vorba despre a comunica cu machiajul și despre relația pe care o ai cu acesta. Nu vreau să fie vorba despre mine. Știu, evident, că este creat de mine, dar aș fi mult mai mândră să văd misiunea pe care o avem în spate îndeplinită și să mă bucur de ea”, declară artista.

Cea mai bună prietenă împarte orice. Chiar și un rinichi

Selena Gomez a fost nevoită să facă câțiva pași în spate din lumina reflectoarelor la sfârșitul anului 2013 pentru a fi supusă chimioterapiei, după ce a primit tragicul diagnostic.

Vedeta a mărturisit că în lupta ei cu această afecțiune a fost nevoită să petreacă două săptămâni la un centru de tratament specializat, în ianuarie 2014. Ea a suferit o formă agresivă de tratament, utilizat pentru a ucide celulele canceroase și pentru a ameliora simptomele lupusului.

La doi ani după ce a primit diagnosticul, prietena ei Francia Raisa i-a donat un rinichi. Selena a făcut fapta minunată publică într-o postare pe Instagram, după operația lor.

Morcovul, bun pentru inimă, ochi și stomac

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre