Simona Ionescu / Redactor Șef

Selly, mesaj dur pentru ministrul educației: ”Nu vă este rușine, doamnă?”

Selly, mesaj dur pentru ministrul educației: ”Nu vă este rușine, doamnă?”
Vloggerul Selly a răbufnit împotriva ministrului educației, Monica Anisie, după ce aceasta a refuzat a doua oară să se întâlnească cu el. ”Nu vă este rușine, doamnă?”

Andrei Șelaru (19 ani), cunoscut ca Selly, trebuia să se întâlnească ieri, 9 octombrie, cu ministrul educației, Monica Anisie, pentru a își expune soluțiile pe care le-a găsit el pentru îmbunătățirea sistemului de învățământ. Însă, demnitarul a anunțat că nu mai vine la întâlnire din cauza COVID-19. Selly i-a transmis un mesaj dur.

Selly, mesaj pentru ministrul educației: ”Nu vă este rușine, doamnă?”

„Doamna Anisie, nu vă e ruşine? Asta face un lider?”, a întrebat public cunoscutul vlogger Selly. Ministrul educației confirmase că se va întâlni cu el în cadrul unei dezbateri care ar fi trebuit să aibă loc vineri, 9 octombrie, la ora 15:00.

Monica Anisie s-a răzgândit, ea aducând ca argument creşterea numărului de cazuri de coronavirus. Monica Anisie a comunicat că va trimite în locul ei un secretar de stat. Selly a fost uluit de reacţia ministrului care refuză pentru a două oară o dezbatere directă cu el, pe  tema reformei educaţiei în România. Confirmase participarea la dezbatere, dar spre seară s-a răzgândit. Iritat până peste poate, Sellly o acuză pe Monica Anisie de lașitate.

„Nu vă e doamnă aşa, un pic ruşine să anunţaţi că veniţi şi apoi să ne lăsaţi baltă? Nu e penibil să vă fie frică să vă întâlniţi cu un puşti de 19 ani? ”, spune Selly într-un nou videoclip postat pe conturile sale de socializare.

Selly va strânge semnături pentru modernizarea lege educației

Invitat în studioul emisiunii Sinteza Zilei de către Mihai Gâdea, Selly a prezentat cele patru teme pe care le-ar fi discutat cu ministrul educaţiei, dacă dezbaterea ar fi avut loc. Printre acesta se află şi modului în care se devine profesor în România, poate cel mai important lucru ce trebuie modificat în învăţământul românesc, potrivit antena3.ro. Vloggerul spune că s-ar putea implica pentru ca programe de învățare online să fie finanțate de marile companii.  Totodată, a anunțat că va începe să strângă semnături pentru o modernizarea lei învățământului.


Maia Morgenstern țipă ca să apere cultura. Raluca Turcan și ministrul Culturii fac „imediat un grup de lucru”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre