Simona Ionescu / Redactor Șef

Seria „Misiune Imposibilă” devine imposibilă. Unde vrea să filmeze Tom Cruise

Seria „Misiune Imposibilă” devine imposibilă. Unde vrea să filmeze Tom Cruise
Celebra serie de filme „Misiune Imposibilă” urmărește noi momente aproape imposibile pentru viitoarele filmări, deoarece Tom Cruise intenționează să înregistreze câteva scene inedite, într-un loc fascinant și greu de vizitat.

Actorul în vârstă de 58 de ani a jucat rolul lui Ethan Hunt în seria de filme „Misiune Imposibilă”, filmând în toată Europa. Cu toate acestea, Tom Cruise speră să ridice camerele dincolo de cer și să treacă prin atmosferă, pentru a filma ultimele cadre în cel mai senzațional loc: în spațiu.

Producătorii de la „Misiune Imposibilă” lucrează cu NASA

Unele rapoarte au sugerat că producătorii lucrează cu NASA pentru a stabili logistica necesară, pentru a-l face pe Tom, alături de o echipă specializată în filmat, să fie cu capul în nori și să ajungă la stele pentru a filma.

„Tom este bine cunoscut pentru că și-a făcut propriile cascadorii, iar seria Misiune Imposibilă a avut unele dintre cele mai mari și mai elaborate momente de film înregistrate vreodată. Dar el dorește să împingă lucrurile mai departe decât oricine a făcut-o până acum și, evident, să arate că poți filma de fapt în spațiu. Este destul de sigur că poate face asta să funcționeze și a vorbit și cu NASA despre asta”, a spus o sursă de pe platourile de filmare.

Tom Cruise este cunoscut pentru cascadoriile fascinante

Planurile acestea l-ar face pe Tom să devină prima vedetă de la Hollywood care filmează scene pentru un film în spațiul cosmic. Actorul este bine cunoscut pentru cascadoriile sale îndrăznețe din celebra serie. În 2017, Tom și-a rupt glezna în timp ce filma o cascadorie pentru „Misiune Imposibilă 6”. Pentru una dintre cascadorii, s-a așezat pe partea laterală a unui avion în timp ce acesta decola. În timpul filmărilor „Misiune Imposibilă 7”, un incendiu a izbucnit la filmarea unei cascadorii cu motociclete, dar nimeni nu a fost rănit.

Seria de filme „Misiune Imposibilă” a câștigat peste 3,5 miliarde de dolari (2,6 miliarde de lire sterline) la box-office în ultimii 24 de ani. A șaptea și a opta parte trebuiau lansate în 23 iulie 2021 și, respectiv, 5 august 2022, dar au fost întârziate din cauza pandemiei de coronavirus. Se așteaptă ca filmele să apară acum pe 19 noiembrie 2021 și respectiv pe 4 noiembrie 2022.

Cum arată cel mai popular inel de logodnă din lume. Îi aparține Ducesei de Cambridge

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre