Simona Ionescu / Redactor Șef

Seyran și Ferit din serialul „Golden boy”, pe zi ce trece mai îndrăgostiți. Cum l-a numit actrița pe iubitul său

Seyran și Ferit din serialul „Golden boy”, pe zi ce trece mai îndrăgostiți. Cum l-a numit actrița pe iubitul său
Îndrăgostiți în film, Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, adică Seyran și Ferit din „Golden boy, Dragoste rebelă” și-au asumat relația. Cei doi tocmai s-au întors dintr-o binemeritată vacanță.

Le stă atât de bine împreună, se vede pe fața lor cât de îndrăgostiți sunt, iar toată lumea îi vrea căsătoriți și în realitate pe Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir, frumoșii actori din serialul fenomen „Golden boy- Dragoste rebelă”.

Actrița îndrăgostită: „Acesta este domnul, domnilor”

Mert și Afra se iubesc din ce în ce mai mult

Seyran și Ferit sunt mai fericiți ca niciodată, își consolidează relația și își văd liniștiți de proiecte. Și în mediul online, lucrurile funcționează la fel de bine, actrița având peste 9 milioane de prieteni, iar iubitul său peste 4 milioane de fani pe rețelele de socializare.

Cei doi s-au întors dintr-o vacanță și au fost surprinși pe aeroport, tocmai când se întorceau în Istanbul. Mert a preferat să nu stea în fața jurnaliștilor, dar Afra le-a răspuns bucuroasă întrebărilor. „Acesta este domnul, domnilor”, l-a numit actrița pe iubitul său, dar fanii nu au aflat nici acum dacă s-a pus la cale o căsătorie.

S-au căsătorit Abidin și Suna

Suna și Abidi s-au căsătorit recent, într-o receremonie restrânsă

Sora lui Seyran din serialul „Golden boy – Dragoste rebelă”, și șeful pazei, Abidin, adică actorii Beril Pozam și Ersin Arıcı s-au căsătorit recent. Ceremonia a fost una restrânsă, dar nu au lipsit cei mai buni prieten, Afra și Mert.

Prietenii au postat câteva fotografii de la nuntă, unde invitați au fost și alți colegi din serial, iar Afra a strălucit într-o rochie neagră, lungă, care i-a scos în evidență frumusețea. Mirii nu vor pleca deocamdată în luna de miere, pentru că se pregătesc pentru filmările sezonului trei „Golden boy”.

Beril și Ersin au avut parte însă de o super vacanță în SUA, unde s-au întâlnit cu Afra. Fetele s-au bucurat cât au putut de mult de moment, s-au plimbat și au făcut tot ce le-a trecut prin cap. Esrin și Beril au fost anul trecut și în Italia, însă puțină lume a știut, pentru că celor doi proaspăt căsătoriți le place să trăiască cât mai discret, fără să iasă în evidență.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre