Simona Ionescu / Redactor Șef

Shakira, o nouă replică muzicală acidă la adresa lui Piqué. De ce s-a făcut fată rea

Shakira, o nouă replică muzicală acidă la adresa lui Piqué. De ce s-a făcut fată rea
De când a înghițit gălușca despărțirii de partenerul ei de cursă lungă, Shakira are grijă să îi arate constant acestuia ce a pierdut când a înlocuit, așa cum cânta într-o piesă, un Rolex cu un Casio. Tocmai a lansat o nouă melodie în care își celebrează noua viață.

Superstarul global Shakira a lansat anul acesta mult așteptatul său al doisprezecelea album, „Las Mujeres Ya No Lloran” (în traducere, Femeile nu mai plâng), primul după șapte ani, marcând o nouă etapă în cariera sa. În luna noiembrie, Shakira va porni într-un turneu mondial în care va transmite exact acest mesaj: femeile nu mai plâng, nu au de ce. Dacă sunt înșelate, nu au decât să petreacă. Însă, înainte de a pleca în turneu, cântăreața columbiană a pregătit un alt proiect.

Shakira, replică muzicală acidă la adresa lui Piqué

„Soltera”, cel mai nou single al Shakirei, a fost lansat acum și, deși nu a fost inclus pe album, melodia a cucerit instantaneu. Într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, în iunie, despre crearea albumului, ea a sugerat că mai are câteva piese care ar putea fi lansate. „Avem câteva melodii pe care le-am pus deoparte. Nu am un nou album, dar să zicem doar că există un nou proiect”, a spus ea.

Despărțită de Piuque, Shakira pune distracția pe primul loc și cântă despre asta (Instagram)

Piesa este o nouă replică acidă la adresa fostului ei partener de viață, care urmează melodiilor în care l-a pus aspru la zid pentru că a avut nesimțirea să o înșele cu o altă femeie mai tânără.

„Am dreptul să fiu rea, să mă distrez!”

În „Soltera”, Shakira cântă în spaniolă despre dreptul de a se comporta nebunește și de a se distra, celebrând libertatea și plăcerea de a trăi viața de singuratică. Melodia este, în anumite feluri, o continuare spirituală a piesei de anul trecut, „Bzrp Music Sessions, Vol. 53”, un discurs direct către fostul ei, Gerard Piqué, care a devenit un hit de succes și primul ei single care a ajuns în top zece în Billboard Hot 100 după aproape două decenii. Similar cu bucuria exprimată în „Soltera”, acea piesă a fost un moment de mare catharsis pentru câștigătoarea premiilor Grammy.

„Sunt artistă. Sunt femeie. Și sunt o lupoaică rănită. Și nimeni nu ar trebui să-mi spună cum să-mi ling rănile”, a declarat Shakira pentru Rolling Stone, referindu-se la modul în care a procesat public despărțirea sa prin muzică. „Trăim într-o societate obișnuită să vadă femeile confruntându-se cu durerea într-un mod supus, și cred că asta s-a schimbat”, a mai punctat artista, conform Forbes.

„Am ieșit să-mi limpezesc mintea / Și m-am săturat să fiu oprită / Am decis să mă pornesc singură / Mi-am schimbat prietenii pentru că cei pe care îi aveam / vorbeau doar despre el / A trebuit să învăț pe calea grea / Că nu am nimic de pierdut / Și, la fel ca ei, și eu. / Am dreptul să fiu rea / Să mă distrez / Sunt liberă acum și pot face tot ce vreau / Să fii singură e grozav / Am dreptul să fiu rea / Să mă distrez / Sunt liberă acum și pot face tot ce vreau / Să fii singură e grozav”, cântă Shakira în noua sa piesă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri