Simona Ionescu / Redactor Șef

Sharon Stone în doliu. Nu-și poate reveni de durere, după ce l-a implorat pe Dumnezeu să ajute

Sharon Stone în doliu. Nu-și poate reveni de durere, după ce l-a implorat pe Dumnezeu să ajute
Un mesaj sfâșietor a lansat celebra actriță din Basic Instinct. Nu credea că va ajunge într-o asemenea situație de viață. E dramatic ceea ce i s-a întâmplat.

Sharon Stone este în doliu. Vedeta l-a a implorat pe Dumnezeu să ajute. Din păcate, nepotul în vârstă de numai 11 luni al cunoscutei actrițe de la Hollywood a murit luni, 30 august. Decesul a survenit la numai câteva zile după ce copilul a fost diagnosticat. El ar fi fost găsit în pătuțul lui „cu o insuficiență totală de organe”, scrie presa de peste ocean.

Actrița în vârstă de 63 de ani a anunțat moartea lui River, nepotul ei de numai 11 luni, pe pagina personală de Instagram. Vedeta, îngenuncheată de durere, a transmis un video cu puștiul. Alături de acesta a scris doar atât:  „River William Stone. Sept. 8, 2020 – Aug. 30, 2021”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)


River William Stone era mezinul fratelui mai mic al actriței, Patrick, și al soției acestuia, Tasha. Aceștia locuiesc în Ohio împreună cu cei trei copii ai lor.

Sharon Stone în doliu

Vedeta din  Basic Instinct nu a oferit alte detalii legate de afecțiunea lui River. Vineri, aceasta a lansat un mesaj emoționant, tot pe rețelele sociale. Sharon Stone și-a rugat fanii să se roage pentru viața micuțului. „Azi, nepotul și finul meu, River Stone, a fost găsit în pătuțul lui cu insuficiență totală de organe. Vă rog să vă rugați pentru el. Avem nevoie de un miracol”, a scris Sharon Stone în dreptul unei imagini în care apărea micuțul River conectat la aparate.

Se pare că starea copilului s-a degradat rapid. La numai câteva zile după ce i s-a pus cumplitul diagnostic, acesta a pierdut lupta cu viața. Peste câteva zile ar fi împlinit un an. Vedeta se pregătea, alături de părinții copilului să îl aniverseze, când s-a declanșat tragedia.

Venirea pe lume a puștiului, anul trecut, la începutul lunii septembrie, a fost un motiv de mare bucurie pentru Sharon Stone. River s-a născut în 2020. La momentul respectiv, actrița a sărbătorit venirea lui pe lume cu un mesaj plin de iubire publicat pe contul său de Instagram. „Uite cine a ajuns acasă: River William Stone, nou-născutul fratelui meu Patrick și al soției sale Tasha”, a scris aceasta atunci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

La rândul ei, Sharon Stone are trei copii. Este vorba de Roan, de 21 de ani, Laird, de 16, și Quinn, de 15 ani. Actrița și-a crescut singură băieții și a recunoscut de mai multe ori că nu i-a fost deloc ușor.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre