Simona Ionescu / Redactor Șef

Sharon Stone își plânge fostul iubit, mort în L.A.

Sharon Stone își plânge fostul iubit, mort în L.A.
Încă nu s-au stins ecourile morții lui Steve Bing, regizorul și producătorul milionar de la Hollywood care s-a aruncat de la etajul 27 al unei clădiri din Los Angeles. Iubite celebre sau mamele celor doi copii ai săi mai împărtășesc câte ceva presei.

Sharon Stone a fost foarte răvășită de moartea lui Steve Bing și a acceptat să vorbească, într-un interviu, despre el și dispariția fostului ei iubit din tinerețe.

Producătorul american, care a murit la 55 de ani, căzând de la etajul 27, pe 22 iunie 2020, de la balconul apartamentului său de lux din Los Angeles, a trăit o tumultoasă aventură de dragoste cu actrița Sharon Stone, diva anilor 90. Deși mai mare cu 7 ani decât Steve, vedeta l-a ales pe el din noianul de bărbați din lumea filmului care roiau în jurul ei în acea vreme.

Actrița, acum în vârstă de 62 de ani, și-a exprimat durerea față de această dispariție bruscă a fostului iubit într-o emisiune difuzată joi, 25 iunie, la „Extra TV”. „Este cu adevărat dificil. Am avut un moment foarte greu cu asta … Este o persoană complicată, care cred că nu a luat întotdeauna decizii bune … „, a deplâns ea, emoționată.

În restul interviului, Sharon Stone a recunoscut că este „preocupată, în mod special de Covid”. Actrița din „Basic instinct”, care arată superb și la acestă vârstă, a povestit că a făcut două teste, care s-au dovedit negative. Cu toate acestea, a preferat și preferă să se limiteze la ieșirile în public și la socializare.

Deocamdată, alte două iubite celebre, Uma Thurman şi Naomi Campbell, nu au apărut în presa americană cu nicio declarație despre șocanta moarte a milionarului producător.

Povestea scandaloasă a regizorului care s-a aruncat de la etajul 27

Mamele copiilor lui Steve au făcut front comun

Așa cum Rețete și vedete a relatat aici, Steve Bing a lăsat în urma sa doi copii, Kira Bonder (21 de ani), fiica tenismenei Lisa Bonder și Damian Hurley (18 ani), născută din relația sa cu actrița Elizabeth Hurley. Nu i-a recunoscut, iar paternitatea a fost stabilită după lungi procese în justiție.

Cele două femei au vorbit la câteva ore după moartea producătorului american. „Am vorbit cu Elizabeth și vom încerca să ne protejăm copiii în toate felurile posibile, vom face tot ce ne stă în puteri și ne vom asigura că sunt susținuți”, a spus Lisa Bonder pentru „The Sun”. „Este o perioadă dificilă pentru ei. Liz și cu mine suntem una ”, a spus ea.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre