Simona Ionescu / Redactor Șef

Silicoanele uriașe i-au dat mari bătăi de cap lui Ruby. „A fost nevoie de șapte ani ca să…”

Silicoanele uriașe i-au dat mari bătăi de cap lui Ruby. „A fost nevoie de șapte ani ca să…”
Simpatica Ruby vrea să fie perfectă și nu se uită la bani când la mijloc e imaginea ei. Doar că uneori se lovește de mari probleme.

Prima operație estetică a avut-o la 18 ani, apoi a prins gustul schimbărilor majore. Declarații incendiare ale lui Ruby.

Silicoanele i-au dat mari bătăi de cap lui Ruby. „A fost nevoie de șapte ani ca să..”

A vrut să arate mai bine și cu ceva ani în urmă, Ruby a intrat în cabinetul medicului estetician pentru a-și pune implanturi cu silicon. Din păcate însă, a avut mari probleme în urma intervenției chirurgicale și a fost nevoie de șapte ani ca să repare. “Am căzut într-o capcană proastă. Un implant a rămas întors și a fost nevoie de 7 ani ca să rezolv problema”, a completat artista.

Prima operație estetică a avut-o la 18 ani

La 18 ani însă, Ruby și-a făcut operația pe care a așteptat-o toată viața cu sufletul la gură: și-a făcut un năsuc așa cum a visat. „Rinoplastia a fost prima mea intervenție estetică și a fost intervenția pe care am așteptat-o cu sufletul la gură. Am făcut-o la 18 ani. Avem un nas mai zbârcit. Era mai măricel, mai strâmb…

Mai postez poze cu mine din liceu și nu-mi plăcea, mă complexa destul de tare. Tati mi-a băgat de mică în cap că atunci când o sa fiu mare o să-mi facă un nas frumos. Și s-a ținut de cuvânt. Era un subiect care mă apăsa, mă complexa. Mă machiam, din cauza asta, mult mai intens la ochi”, a completat artista.

Cine e bărbatul care îi stă aproape

Deși e greu de trăit lângă Ruby, așa cum singură recunoaște, există un bărbat în viața ei care o adoră și fără de care artista spune că nu-și vede viața. Ruby și Robert s-au cunoscut la filmările videoclipului „Stinge lumina” al artistei. Și pentru că în ultima perioadă au apărut tot felul de zvonuri că bruneta a rămas singură, Ruby a pus punctul pe I și a lămurit problema.

“Nu sunt singură, sunt în aceeași relație, doar că îmi place să îmi țin viața mea personală, personală și să las oamenii să se bucure de munca mea și de activitatea mea artistică, nu vreau să îi fac de cap cu ceea ce trăiesc eu în particular”, a spus vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre