Simona Ionescu / Redactor Șef

Silvia Dumitrescu a împlinit 65 de ani. „Dumnezeu mi-a dat încă un an de viață. Îi mulțumesc că sunt aproape sănătoasă”

Silvia Dumitrescu a împlinit 65 de ani. „Dumnezeu mi-a dat încă un an de viață. Îi mulțumesc că sunt aproape sănătoasă”
3 octombrie a fost o zi specială pentru Silvia Dumitrescu, în care a râs și a plâns deopotrivă. Una dintre marile voci ale României a împlinit 65 de ani: „Dumnezeu mi-a dat încă un an de viață”.

Veselă, pozitivă și optimisă, Silvia Dumitrescu a sărbătorit cu bucurie pe 3 octombrie 65 de ani. Cântăreața a transmis și un mesaj pe rețelele de socializare, în care cele mai multe mulțumiri au mers către Dumnezeu, care i-a dat „încă un an de viață aici, pe pământ”.

„În sinea mea, îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a mai dat un cadou imens”

„65 de ani. wowwww… cum au trecut… mi se pare incredibil! De fiecare dată când e ziua mea, nu prea am timp să mă gândesc. Sunt luată pe sus de familie, prieteni, organizatori de concerte, de petrecăreți, trec prin tot felul de stări, ba râd, ba plâng.

Și de fapt, în sinea mea, îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a mai dat un cadou imens. Încă un an de viață, aici pe pământ, alături de familie. Și că sunt aproape sănătoasă și mai ales că sunt mereu veselă, pozitivă și optimistă și toate îngrijorările mele devin brusc fără rost.

„Urările mă fac să mă simt în al nouălea cer”

Silvia Dumitrescu a împlinit 65 de ani!

Mulțumesc Doamne că îmi dai mereu încredere în mine, voi rămâne veșnic credincioasă Ție, familiei mele. Voi rămâne mereu devotată muzicii, indiferent dacă petrec ore ascultându-i pe alții și mă hrănesc din muzica lor sau studiind și încercând eu să-i încânt pe alții..

Mulțumesc, Doamne, pentru tot, pentru inspirație, pentru familia mea frumoasă, pentru părinții mei buni și frumoși (care nu mai sunt). Pentru toți oamenii minunați care m-au ajutat în cariera mea artistică și pentru că încă mai am oameni buni pe lângă mine care încearcă să mă convingă să nu mă opresc.

Chiar azi am multă treabă, așa s-a nimerit, urați-mi ce vreți voi… Urările mă fac să mă simt în al nouălea cer… așa că aștept să citesc în etape… urările voastre mă vor încărca sufletește și vă mulțumesc că mulți dintre voi nu m-ați uitat!

Încerc să iau tot ce e mai frumos de la viață”, a fost mesajul postat de artistă pe rețeaua de socializare.

Mesajele au curs pe bandă rulantă

Silvia Dumitrescu și marea ei iubire, Florin Ochescu

Prietenii Silviei au fost cu sufletul alături de artistă, iar mesajele au curs pe bandă rulantă. Printre primii care i-au transmis urări de bine s-a numărat și cunoscutul interpret Cătălin Crișan. „La mulți ani stimată doamnă! Să fii sănătoasă și fericită”, a scris acesta pe rețeaua de socializare. Cele mai frumoase urări au venit și din partea cântăreței Camelia Florescu, bună prietenă cu Silvia.

„Draga mea, dragă! E un timp pentru toate în viață și acum e timpul să fii luată în brațe și răsfățată de toți cei dragi, de prieteni și fani! Să fii fericită și sănătoasă, că iubibilă ești și noi toți te iubim” La mulți ani”, a scris aceasta.

Silvia n-a fost uitată nici de regizoarea Alexandra Cepraga: „La muuulți ani, Silvia dragă! Să rămâi la fel de tânără precum ți-e sufletul și să te bucuri de iubirea celor din jurul tău și nu numai!”.

Silvia se află în relații bune și cu fiul vitreg

Florin Ochescu Jr., primit cu brațele deschise de Silvia Dumitrescu

Aprecieri au venit și din partea lui Florin Ochescu Jr., fiul vitreg al artistei, dovadă că cei doi sunt într-o relație frumoasă. Florin este băiatul pe care Florin Ochescu, actualul soț al Silviei Dumitrescu, îl are cu fosta sa parteneră de viață, celebra cântăreață Dida Drăgan.

Pasionat de chitară la fel ca și tatăl său, Florin Ochescu Jr., tată al unei fetițe superbe, a fost primit cu brațele deschise de Silvia Dumitrescu.

De altfel, artista a mărturisit că între ea și Dida Drăgan n-a existat niciodată „vrei discordie, pentru că sunt înţelegătoare, înţeleaptă şi diplomată. Ţin la fiul ei la fel ca la al meu. E tot fiul lui Florin, iar pe Florin l-am luat cu copil cu tot”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri