Simona Ionescu / Redactor Șef

Silviu Prigoană face militărie cu copiii. Ce program strict respectă micuții

Silviu Prigoană face militărie cu copiii. Ce program strict respectă micuții
De când are copiii la el, Silviu Prigoană face educație spartană. Cum se poartă cu băieții.

Eduard și Maximus, copiii lui Silviu Prigoană nu ies din cuvântul tatălui.

Silviu Prigoană face militărie cu copiii. Ce program strict respectă micuții

Invitat în emisiunea lui Dan Capatos, „Xtra Night Show”, Silviu Prigoană a vorbit despre familia sa și despre micuții pe care îi are cu Adriana Bahmuțeanu. Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui și respectă cu strictețe tot ceea ce spune acesta. Chiar dacă uneori nu e foarte plăcut, nimeni nu crâcnește, așa că toate lucrurile merg bine.

Prigoană susține că aceștia se trezesc zilnic la ora 5:30, iar la ora 21:00 sunt deja pregătiți de somn. Chiar și atunci când au probleme de sănătate. De asemenea, Prigoană a mărturisit că este un bunic fericit, iar cel mic, care are acum două luni, e cetățean american.

„Fac chineză, fac informatică, unde pun bazele”

„N-ar face nimic în afară de computer, tabletă, nimic. Orice ar fi, la 05:30 sunt în picioare, indiferent că sunt bolnavi. La 21:00 se pun să doarmă, fac chineză, fac informatică, unde pun bazele.

După care au înot o oră și încă o oră singură. Școala la privată, la British. A născut, Corina, da, acum două luni, e cetățean american”, s-a destăinuit omul de afaceri.

„Tenisul și fotbalul sunt sporturi care în final, unii mai ajung și dau de bani, dar sunt zeci de sporturi care nu aduc nimic în final”

Chiar dacă nu se gândește niciodată ca băieții lui să facă sport de performanță, Eduard și Maximus trebuie să se miște, acest lucru fiind obligatoriu. „Mulți și-au pierdut casa și mașina ca să ajungă Hagi, dar n-au ajuns. Eu știu cazuri că și-au vândut casa și au plătit antrenor. (…)

Tenisul și fotbalul sunt sporturi care în final, unii mai ajung și dau de bani, dar sunt zeci de sporturi care nu aduc nimic în final, glorie, o diplomă și o medalie. Ai da, dar nu de performanță, ei fac obligatoriu”, a mai spus fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu.

Sursă foto: libertatea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre