Simona Ionescu / Redactor Șef

Simon Cowell a căzut de pe bicicleta electrică. E la spital

Simon Cowell a căzut de pe bicicleta electrică. E la spital
Simon Cowell, celebrul jurat de la „X Factor” și „America’s Got talent”, a fost transportat de urgență la spital, după ce a căzut de pe noua sa bicicletă electric. ”M-am rupt spatele”, a anunțat Simon Cowell.

Simon Cowell si-a rupt spatele, după ce a căzut de pe noua sa bicicleta electrică, în curtea casei sale, din Malibu, California.

Simon Cowell a căzut de pe bicicleta electrică. E la spital

Simon Cowell a ajuns la spital, de unde a scris un mesaj pentru fanii săi din toată lumea. ”Câteva sfaturi bune. Dacă cumpărați o bicicletă electrică pentru trasee, citiți manualul înainte de a vă plimba pentru prima dată. Mi-am rupt o parte din spate. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele dvs. amabile. Și o mulțumire masivă tuturor asistentelor și medicilor. Unele dintre cele mai frumoase persoane pe care le-am întâlnit vreodată. Să stați în siguranță. Simon.”

Purtătorul de cuvânt al vedetei a spus că Simon Cowell și-a fracturat coloana vertebrală. „E ținut sub observație, e pe mâini bune”, a declarat acesta pentru presa americană. Ulterior, informația a fost corectată și s-a spus că a fost la milimetru de a se produce fracturarea coloanei. Se speră că recuperarea va fi rapidă.

Simon Cowell, jurat în concursuri de talente

Simon Cowell urma să apară ca jurat în show-urile live al celui mai recent episod ”America’s Got Talent”. Anul trecut, Simon Cowell a anunțat ca va lansa propriul concurs.

El este cunoscut în Marea Britanie și Statele Unite  pentru rolul său ca jurat la emisiunile de talent cum ar fi: Pop Idol, X Factor, American Idol, Britainʹs Got Talent. Tot el a pus bazele trupelor One Direction şi Fifth Harmony, care au intrat în portofoliul casei sale de discuri Syco.

Simon Cowell are o avere uriașă estimata la 600 milioane de dolari.

Simon Cowell, gazda show-ului „America’s Got Talent”, are un fiu in vârstă de 6 ani, împreună cu Lauren Silverman.

Ca membru al juriului, Simon Cowell este cunoscut pentru criticile sale contondente și adesea controversate la adresa concurenților și abilitățile lor. El este, de asemenea, cunoscut pentru combinarea activităților atât în industria de televiziune și muzică, a promovat single-uri și albume pentru diverși artiști, printre care personalități de televiziune. Foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre