Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep are, în sfârșit, un animal de companie

Simona Halep are, în sfârșit, un animal de companie
Draga noastră campioană Simona Halep are un an greu, dar este înconjurată de multă dragoste. Simona Halep se pregăteşte să revină pe teren la turneul de la Miami, dar până atunci și-a făcut un cadou: primul ei animal de companie.

Simona Halep şi-a petrecut în ţară perioada care a urmat după Australian Open. A dat interviuri, a fost la shopping, s-a vaccinat, a verificat cum merge restaurarea vilei din Primăverii.

Însă, și-a făcut timp și pentru o mică bucurie: primul animal de companie.

Simona Halep are, în sfârșit, un animal de companie

Simona Halep este iubită de români pentru că este o mare campioană, dar și pentru că este plăcută, haioasă și deșteaptă. Are și talent la afaceri și își asigură viitorul. A băgat mulți bani în imobile în ultimiii ani.

Însă, nimic nu a bucurat-o mai mult ca atunci când și-a luat primul său animăluț de companie. Simona Halep a postat pe Instagram fotografii cu primul ei prieten necuvântător: un peștișor. Campioana noastră nu a rezistat și a amenajat bolul ca un teren de tenis pe zgură. ”Primul meu animal de companie din viața mea!”, a scris sportiva.

Simona Halep și a amenajat bolul ca un teren de tenis pe zgură

Pentru că are simțul umorului, iată ce a scris alături de o fotografie în care își bea cafeaua de dimineață! Probabil, complimentele primite în timp de la fani.

”Campioana, Steaua , Prințesa, Regina României, Roland Garros-ului, Wimbledon-ului, Zgurii, Ierbii, Hard-ului, Eroina, Zeița, Bijuteria, Bucuria, Comoara, Floarea, Inima, Legenda României.

Legenda Tenisului Românesc și a Tenisului Mondial, Minunea, Mândria, Păpușa noastră de Porțelan dragă, frumoasă, scumpă, dulce, gingașă, adorabilă, minunată, superbă, specială, deosebită.

Bibeloul, Diamantul, Îngerul, Odorul, Parfumul, Puișorul, Simbolul României, Soarele , Sufletul nostru drag, frumos, scump, dulce, gingaș, adorabil, minunat, superb, special.

Deosebit, îngeraș, puișor, suflețel drăgălaș, frumușel și scumpicuț.”

Simona Halep va juca la Cluj

Simona Halep a declarat că va juca în Billie Jean King Cup, fosta Fed Cup, cu echipa României

Simona Halep a declarat, într-un interviu pentru Digi Sport, că va juca în Billie Jean King Cup, fosta Fed Cup, cu echipa României şi că speră că într-o zi va deveni căpitanul echipei.

În Billie Jean King Cup, la 16 şi 17 aprilie, la Cluj-Napoca, România va întâlni Italia, în barajul pentru menţinerea/ promovarea în Grupa Mondială.

“Nejucând luna aceasta nimic, am avut timp să mă odihnesc şi vreau să spun că o să joc Fed Cup, pentru că mereu am jucat din tot sufletul. Accidentată, neaccidentată, am jucat.

Mă bucur că am şansa să joc din nou, sunt foarte bine să merg acolo şi să câştig nişte puncte pentru România. Mereu a fost o emoţie diferită când am jucat Fed Cup. E diferit, foarte diferit.

Şi Grand Slam să joci, finală, semifinală, ai emoţii, dar la Fed Cup e cu totul altceva. Îţi doreşti să câştigi pentru ţara ta, pentru echipă. Sper într-o zi să fiu căpitan la Fed Cup. Visul meu e să câştigăm Fed Cup şi cred că este posibil, avem o echipă puternică.

Mi-ar plăcea să am şi trofeul de Fed Cup. Aş pune în faţa unui al treilea trofeu de grand slam pe cel de Fed Cup. Mi-aş dori să fiu căpitan şi după, şi poate şi în timpul carierei. Este un sentiment plăcut şi o onoare”, a spus Simona Halep.


Simona Halep se mută din complexul lui Țiriac sau e doar o afacere? Și-a luat vilă în Primăverii

Simona Halep și iubitul, vacanță la aer curat. Au fost primiți cu pâine și sare

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre